Profimedia, Goff Photos
RODITELJSKE BRIGE

Beckhamovi zabrinuti zbog 'otrovne' veze: Njihov miljenik toliko se posvađao s djevojkom da su reagirali i zaštitari

Na crvenom je tepihu sve izgledalo idealno, ali nije potrajalo: Brooklyn Beckham i njegova djevojka toliko su se posvađali u hotelu u Cannesu da su reagirali i zaštitari.

Kako pišu britanski mediji, Brooklyn Beckham (20) i njegova djevojka Hana Cross (22) neće zapamtiti Filmski festival u Cannesu po svojem debiju na crvenom tepihu prestižnog festivala, već po svađi koja je toliko eskalirala da su se u sve umiješali i zaštitari. Njihov javni ispad samo je jedan u seriji nekoliko svađa koje su se dogodile u posljednjih mjesec dana zbog čega su Victoria i David Beckham jako zabrinuti.

--> Patnje mladog Beckhama: Ljubav je na klimavim nogama, par se neprekidno svađa u javnosti

Naime, par je dan nakon svoje prve šetnje kanskim crvenim tepihom, na premijeri filma „Once Upon A Time”, uživao u ručku u luksuznom hotelu Martinez u francuskom resortu kada je izbila svađa. 20-godišnjak i njegova djevojka jelo su začinili šampanjcem i očigledno pretjerali.

CANNES, FRANCE - MAY 21: Hana Cross and Brooklyn Beckham attend the screening of
Getty Images

- Popili su nekoliko pića i počeli se vrijeđati. Oboje su još jako mladi pa je normalno da je sve toliko intenzivno i strastveno u toj dobi. Hana je suočila Brooklyna s nekim problemima i oboje su se počeli napadati pa su reagirali zaštitari – izjavio je prijatelj 22- godišnje Hane, a o svemu su obaviješteni i Brooklynovi roditelji koji sigurno nisu sretni zbog još jednog incidenta u nizu. S obzirom na to da je par već nekoliko puta uhvaćen kako se svađa na ulici, nije čudno da su Victoria i Beckham jako zabrinuti oko „otrovne” veze u kojoj je njihov sin, ali i frustrirani zbog svih tih javnih drama koje im priređuje.

Iako još niti jednom nisu komentirali svoje brojne svađe, par se navodno često sukobljava zbog njegove posesivnosti i ljubomore, a Hani, pak, smeta i to što je Brooklyn toliko prisutan u medijima s obzirom na to da je član obitelji Beckham. Njihova svađa ostala je samo na vrijeđanju i deranju i nije prerasla u fizički obračun, kako su mnogi mislili s obzirom na to da su se uključili i zaštitari, a par se navodno već pomirio.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - APRIL 09: (L-R) Hana Cross, Brooklyn Beckham and guests attend Twenty Celebrates It's Official Launch At TAO Los Angeles at TAO on April 09, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Phillip Faraone/Getty Images for Twenty)
Getty Images for Twenty

Samo dan ranije izgledali su kao da nikad nisu bili zaljubljeniji dok su hodali crvenim tepihom na premijeri Tarantinovog filma: držali su se za ruke, a nisu propustili niti poljubiti se na jednom od najvažnijih filmskih festivala.

CANNES, FRANCE - MAY 21: Hana Cross and Brooklyn Beckham attends the screening of
Getty Images

Ipak, prošlog su mjeseca bili uhvaćeni u velikoj svađi nasred ulice, a nesuglasice su se nastavile i nakon večernjeg izlaska gdje je Romeo uhvaćen sa suzama u očima. Nekoliko dana kasnije viđeni su ponovno kako se svađaju, ovog puta u njegovom automobilu, a 20-godišnjak niti ovog puta nije uspio zadržati suze.

Za Brooklyna je ovo treća ozbiljna veza za koju javnost zna: najprije je dugo bio u turbulentnoj vezi s Chloe Grace Moretz, s kojom je više puta prekidao pa se mirio, a nakon nje su ga povezivali s modelom Madison Beer.

Linker
14. travanj 2024 14:04