Victoria i David Beckham
 Splash News
Tko će se duže spremati?

Beckhamovi nervozni uoči vjenčanja: Modnu dizajnericu 'izluđuju' sitnice

Poznati kao par koji na sebi uvijek ima medijsku pažnju, David i Victoria Beckham, svoje modne kombinacije pomno su osmišljavali mjesecima unaprijed, a zadnji trenutak koriste samo za doradu stajlinga.

'Vjerujem da sam te sunčane naočale iz ureda donijela za sebe', objavila je Victoria Beckham (44) na svom Instagram profilu odavajući da se najpoznatiji svjetski par već uvelike priprema za jedan od najradosnijih dan Velike Britanije.

Na fotografiji se jasno vidi da je David (43) prisvojio suprugine sunčane naočale i da smatra kako će više odgovarati njegovoj modnoj kombinaciji za kraljevsko vjenčanje nego njezinoj.



David i Victoria su počasni gosti princa Harryja i Meghan Markle, a istu privilegiju su imali 2011. godine kada su došli na vjenčanje Kate Middleton i princa Williama.

Victoria je nosila tamno plavu haljinu koju je sama dizajnirala, šešir Philipa Treacyja i cipele popularnog Christiana Louboutina, a David je nosio nadasve elegantno odijelo Ralpha Laurena.

'Catherine je izgledala predivno i elegantno. Bili smo počašćeni da smo mogli biti dio ovog posebnog i povijesnog dana za našu zemlju. Želimo im mnogo sreće i ljubavi u budućnosti', rekli su tada Beckhamovi koji će iduće godine proslaviti dvadeset godina braka.

Victoria Adams i David Beckham vjenčali su se davne 1999., i u sretnom braku dobili četvero djece - sinove Brooklyna (19), Romea (15), Cruza (13) i kći Harper (6). On je danas umirovljeni nogometaš, ona uspješna modna dizajnerica, a svojoj su djeci najveća podrška.

Kisses from Paris x

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Linker
23. travanj 2024 23:36