Oni uživaju

Bebe na putu: Maja i Nataša pokazale kako let avionom s malenom djecom ne mora biti drama

Slavne mame odvažile su se na letove, iako nisu bile sigurne kako će njihova djeca podnijeti put. No, i sin Maje Šuput i djeca Nataše Janjić Medančić sjajno su se proveli.

Dvije poznate domaće mame upustile su se u avanturu zvanu let avionom s bebom, odnosno bebama. Pjevačica Maja Šuput Tatarinov i glumica Nataša Janjić Medančić putem svojih Instagram profila pohvalile su se najnovijim pothvatima.

"Baš kao nekad, samo puno bolje. Bloom na svom prvom internacionalnom letu", napisala je Maja uz fotografiju, ali nije otkrila kamo putuje s obitelji. Na fotografiji se vidi kako ona i suprug Nenad uživaju u gozbi, dok maleni sin spava u posebnoj košari. Budući da je tagirala jednu tursku aviokompaniju za pretpostaviti je da je ta zemlja destinacija njenog internacionalnog putovanja.

Maleni Bloom već je s dva mjeseca dobio osobnu iskaznicu i putovnicu kako bi mogao bezbrižno putovati s roditeljima. Krajem petog mjeseca već je letio avionom, kada je s roditeljima putovao u Dubrovnik. Živahni roditelj i beba koja mnogo spava idealna su kombinacija, ako je suditi prema objavama Maje Šuput - jer maleni je, osim avionom, često putovao i automobilom.

Čitajte i: Maja Šuput se ne odvaja od malenog Blooma! Pjevačica blista sa sinom - čak i na neobrađenim fotografijama

Čitajte i: Tko čeka taj i dočeka: Nataša Janjić Medančić konačno uživa u blagodatima ljeta uz djecu i supruga

Sama s dvoje djece

Druga mama koja se, pak, sama upustila u let avionom, i to s dvoje male djece, je glumica Nataša Janjić Medančić. Otkrila je kako je to njihovo prvo putovanje avionom, s objavom je ‘kasnila‘ nekoliko dana - ali ju je svakako htjela imati na svom Instagram ‘zidu‘.

"Dan prije puta u glavi sam prošla sve moguće scenarije, pripremila se na ishod svakog od njih pa i na taj da se možda i ne ukrcamo ako bude drame i suza, ali dogodio se, kao i uvijek, upravo onaj koji nisam očekivala. Glatko i s veseljem ušli smo u avion, nitko nije zaplakao, a oboje su momentalno zaspali čim se avion odlijepio od zemlje i spavali tako do izlaska iz aviona. Živjele male pobjede", napisala je ponosna glumica uz neodoljiv selfie na kojem se vidi kako njen sin Toni i kćerkica Kaja spavaju na njoj.

Linker
20. travanj 2024 03:23