Sandra Šimunović / Hanza Media
iznenadila ih je!

Beba stigla ranije, Luka Šulić propustio porođaj: 'Bolje kratki i lagani porod bez tebe nego dugi i teški s tobom'

Naš poznati violončelist postao je otac kćeri, a sretnu vijest podijelio je s obožavateljima i otkrio kako ih je malena iznenadila i stigla dva tjedna ranije.

Supruga Luke Šulića (31), na svijet je donijela zdravu djevojčicu, obznanio je violončelist na društvenim mrežama. "Rodila se naša mala princeza Hana! Jako sam ponosan na nju i na moju predivnu suprugu Tamaru", dio je njegove objave.

Stvari nisu išle onako kako su zamislili pa ih je malena iznenadila i rodila se dva tjedna prije termina. Luka zato nije prisustvovao porodu jer se trenutno nalazi u Rimu, objasnio je u opisu fotografije, no s mamom i bebom se vidio preko videopoziva.

"Tužan sam što nisam mogao biti tamo, ali supruga mi je rekla - Bolje kratki i lagani porod bez tebe nego dugi i teški porod s tobom (takav nam je bio prvi)", napisao je Luka, poznat kao član dvojca 2Cellos i nadodao kako je sve prošlo u redu, što je i najvažnije. Luka i Tamara 2017. godine su postali roditelji sina Vida, a djevojčica je njihovo drugo dijete. Iste godine u srpnju su se vjenčali nakon dvije godine veze. Samo dva dana prije poroda, glazbenik je objavio fotografije s obiteljskog photosessiona te napisao "Draga malena princezo, tvoj tata, mama i 'maleni' veliki brat jedva čekaju da dođeš'.

Da im stiže prinova u obitelj par je otkrio na Novu godinu, a spol bebe su otkrili na Instagramu simpatičnim videom, odjeveni u crno s balonom iz kojeg su, nakon što su ga probušili, izletjeli ružičasti konfeti.

Linker
24. travanj 2024 19:02