SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Kraljevska literatura

Baš poput svekra Charlesa: Meghan se želi ostvariti na još jednom polju i napisati svoj prvi roman

Vojvotkinja od Sussexa radi punom parom, od preseljenja u Sjedinjene Američke Države, zajedno uz princa Harryja pokrenula je niz projekata i inicijativa, a sada se govori o tome da bi htjela ostvariti i svoj davni san i okušati se u pisanju.

Vojvotkinja od Sussexa radi punom parom, od preseljenja u Sjedinjene Američke Države, zajedno uz princa Harryja pokrenula je niz projekata i inicijativa, a sada se govori o tome da bi htjela ostvariti i svoj davni san i okušati se u pisanju.

Glumica, aktivistkinja, filantropistica, voditeljica podcasta, televizijska producentica, kraljevska snaha -postoji li nešto što Meghan Markle ne može? U britanskim medijima pronio se glas da vojvotkinja od Sussexa planira učiniti isto što i princ Charles te Sarah Ferguson - okušati se u pisanju fikcije.

Meghan je poduzela potrebne radnje koje će joj pružiti pravnu zaštitu i omogućiti da piše objavljuje vlastite romane pod okriljem Archewella, zaklade koju je pokrenula s princom Harryjem.

Prvi Božić daleko od kraljevske obitelji: Meghan, Harry i Archie izgledaju presretno na božićnoj čestitci

Britanski mediji odmah su to povezali s knjigama za djecu: "Budgie The Little Helicopter" koju je izdala Fergie ili "The Old Man Of Lochnagar" princa Charlesa.

Odvjetnici u Sjedinjenim Američkim Državama, na zahtjev kraljevskog para, rade na prijavi za zaštitu dobrotvorne organizacije, koju su nazvali po svom sinu Archiejevu.

Vraća se svojoj prvoj ljubavi

Jedna od stavaka koje žele osigurati u američkom Uredu za patente i zaštitu jest pravo na pisanje "knjiga fikcije i ne-fikcije o različitim temama" pod brendom Archewell, kao i izdavanje "općenitih časopisa i periodičnog tiska".

Meghan Markle ima novi posao! Vodila je intervju s važnom osobom i otkrila da je presretna što je kod kuće

Izvori britanskog tiska kaže da Meghan već ima određenog iskustva kao spisateljica, vodila je uspješan blog "The Tig" prije nego je upoznala Harryja. U njemu je pokrivala teme o zdravlju, putovanju, hrani i modi.

image
Meghan Markle čita slikovnicu svom sinu Archiejeu.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Fikcija je nešto u čemu se oduvijek htjela okušati, a može biti sigurna da što god napiše dobro će se prodati, bez obzira na kvalitetu", kaže izvor za britanske medije. Bilo da se radi o dječjoj ili literaturi za odrasle, to bi bio moćan način da pronesu poruku svog brenda.

Par je potpisao ugovor s Netflixom u vrijednosti 112 milijuna funti, dok im je ugovor sa Spotifyem donio 30 milijuna funti. Otkrili su da će prvi veliki projekt Archewella biti izgradnja javnih kuhinja u zonama koje su pogodile katastrofe.

Harry i Meghan nakon teškog perioda usmjerili snage u promjene! Otkrili čime se bave

Linker
27. travanj 2024 01:37