Profimedia, Backgrid USA
Osuđuju je

Barbra Streisand se ispričala zbog šokantnih izjava: 'Duboko žalim zbog svojih riječi'

Poznata pjevačica zgrozila javnost nakon što je progovorila o dokumentarcu 'Leaving Neverland', Michaelu Jacksonu i sve glasnijim šuškanjima o njegovoj pedofiliji.

76-godišnja Barbra Streisand je za The Times of London otkrila kako su Wade Robson i James Safechuck koji su o zlostavljanju progovorili u dokumentarnom filmu "Leaving Neverland" zapravo bili sretni što imaju priliku biti na imanju Michaela Jacksona.

"Možemo reći da su bila zlostavljana ali ta djeca su u ono vrijeme bila presretna što su tamo. Robson i Safechuck danas su oženjeni i imaju svoju djecu, tako da ih to nije ubilo", izjavila je Barbra koja je za Michaelova života bila njegova bliska prijateljica.

"Nije ih ubilo? Barbra , jesi li zaista to rekla?", reagirao je Dan Reed, redatelj dokumentarnog filma "Leaving Neverland" na Twitteru. Izjave Barbre Streisand pokrenule su lavinu komentara na društvenim mrežama, a ubrzo je otkazana suradnja s Gaia Projectom o položaju žena u društvu.

'Njegove seksualne potrebe su bile njegove seksualne potrebe, prouzročene genetski ili djetinjstvom kakvog je imao. Žao mi je djece, žao mi je njega. Krivicu treba tražiti kod roditelja žrtava, jer su dopustili svojoj djeci da spavaju kod njega", dodala je.

Kasnije je pjevačica požalila jer je shvatila koliko je ljudi povrijedila. 'Duboko žalim zbog bilo kakve boli ili nerazumijevanja koje sam prouzročila time što nisam pažljivo birala svoje riječi o Michaelu Jacksonu i njegovim žrtvama. Da bi bilo kristalno jasno, nema situacije ni okolnosti u kojima bi bilo u redu da nevinost djece bude iskorištena od strane bilo koga ', rekla je.

Potporu Michaelu Jacksonu dala je i Diana Ross koju je u svojim memoarima Jackson opisao majkom, ljubavnicom i sestrom.

DIANA ROSS AND MICHAEL JACKSON AT THE ACADEMY AWARDS
1981, Image: 99142974, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Globe
Profimedia, Globe
S Dianom Ross je imao aferu dok su 1977. snimali mjuzikl 'Wiz'

U oporuci ju je imenovao kao drugu skrbnicu svoje troje djece.

'Ovo mi je jutros na srcu. Duboko vjerujem da je Michael Jackson bio i da je još uvijek veličanstvena i nevjerojatna sila, kako za mene tako i za brojne druge', napisala je Ross te dodala velikim slovima stih iz jedne svoje pjesme: 'Stop in the name of love' (Prestanite u ime ljubavi).

Linker
25. travanj 2024 17:15