Željko Puhovski / Hanza Media
TIP TOP

Barbara Kolar skuplja samo komplimente za hit suknju - ali i novu liniju

Voditeljica koja je već godinama zaštitno lice HRT-a, ali i prepoznatljiv glas radija Antene dobiva samo komplimente za svoju modnu kombinaciju u kojoj je pokazala novu liniju.

Sinoćnjoj Noći muzeja nije odoljela ni poznata voditeljica Barbara Kolar koja se ušuljala među eksponate u Muzeju suvremenih umjetnosti i kako se našalila - postala "živi eksponat". 48-godišnja voditeljica, koju ćemo uskoro gledati u novoj sezoni popularnog showa "Zvijezde pjevaju", oduševila je svojim modnim odabirom za večernji izlazak pa je ispod fotografije dobila brojne komplimente, ali i upite za bijelu plisiranu suknju.

Jednostavnu crnu košulju odjenula je uz hit suknju kakvih ne nedostaje u proljetnim kolekcijama high street brendova, a osim bijele suknje, što nije česti odabir u zimskoj sezoni, nosila je i bijele štikle. Ravna plava kosa i tamnocrveni ruž dodali su cijeloj kombinaciji na eleganciji, a u outfitu je do izražaja došla i njezina nova linija.

Barbara je prije nekoliko godina dobrano stesala liniju, ali i tada je govorila kako joj se baš sve što pojede - odmah i vidi.

- Oduvijek volim fino jesti. A to što pojedem, uspješno i lako “pospremam” - izjavila je tada za Gloriju i priznala kako je gubitku kilograma najviše kumovala izbacivanje svih žitarica, brašna i šećera, odnosno slatkiša, kruha i tjestenine. Sada je za Slobodnu Dalmaciju priznala da je i najmanji gubitak kilograma rezultat velikog odricanja.

- Voljela bih da sam do ovih godina pronašla neku čudesnu formulu, ali nema tu neke tajne, samo patnja - rekla je Barbara koju možemo gledati u emisiji "Kod nas doma", a uskoro se uz Duška Ćurlića vraća u showu "Zvijezde pjevaju".

Linker
25. travanj 2024 13:57