Ususret novim izazovima

Barbara Kolar proslavila rođendan s važnom porukom: ‘Pamtim samo sretne dane‘

Prošle godine voditeljica je nakon 12 dugih godina otišla s Antene Zagreb na radio Gold FM jer se zaželjela promjena koje joj gode jer izgleda i osjeća se odlično.

Radijska i televizijska voditeljica Barbara Kolar proslavila je 51. rođendan, a tim se povodom na Instagramu pohvalila slasnom tortom koja je umjesto svjećica imala neobičan ukras - čokoladnu brojku -1.

"1 pišem, 50 pamtim. Samo sretne dane, naravno", simpatično je napisala ispod fotografije.

Čitajte i: Barbara Kolar odlazi s Antene Zagreb, ali se neće odreći radija: ‘Nakon pauze, idem u nove pobjede‘

U komentarima su joj čestitale mnoge poznate dame poput voditeljica Ivane Plechinger i Martine Validžić, Morane Zibar...

image
Barbara Kolar na početku svoje karijere.
GLORIA ARHIVA

Ulaskom u šesto desetljeće života, Barbara je pred novim životnim izazovima, a jedan od najvećih dogodio joj se prošle godine kada je eter Antene Zagreb zamijenila onim Gold FM-a. Nakon što je dugih 12 godina zabavljala slušatelje Antene, shvatila je da je vrijeme za promjene i neke nove avanture.

image
Barbara Kolar u prvoj sezoni emisije 'Ples sa zvijezdama'.
BERISLAVA PICEK/CROPIX
image
Barbara Kolar je tijekom godina nosila nekoliko različitih frizura i boja, ali uvijek se nekako vrati 'blond' kosi.
BILJANA GAURINA/CROPIX

"Mislim da su promjene nužne kako bi čovjek rastao. Uvijek se treba izazvati nečim novim. ali to ne znači da se odričem radija, neee. Radio je upisan u moju srž i bila bi nesretna da se u potpunosti prekinem baviti njime", rekla je tada za Gloria.hr., dodavši da je sretna što joj je ovaj posao donio mnogo različitih poznanstava od kojih su neka prerasla u prijateljstvo.

Čitajte i: Barbara Kolar: 'Svijet je prepun žena s prekrasnim tijelima, radije ih pogledam nego da im zavidim'

'Ne slušam zlobne komentare, a ni one dobre'

Osim toga, Barbara je odradila je još jednu sezonu HRT-ova showa 'Zvijezde pjevaju', a prvi put se okušala u ulozi voditeljice glazbenog natjecanja Dora za pjesmu Eurovizije.

U velikom intervjuu za Gloriju prošle godine ogolila se fizički i emotivno te otkrila zanimljive detalje o svom privatnom životu, odnosu prema hrani, vježbanju, muškarcima, ali i svom tijelu. Ljudi uvijek rado komentiraju njezin izgled, a među tim komentarima često se nađe i onaj da ništa ne jede.

image
Barbara Kolar odlično se osjeća u pedesetima.
VEDRAN PETEH/CROPIX

"Ne slušam ih. Ljudima ne možete udovoljiti - uvijek ste nekome premršavi, predebeli, preplavi, prečupavi, prestari, preniski, pre… što god. U ljudskoj je prirodi da se želimo i volimo svidjeti, ali mislim da to mora početi i završiti sa samim sobom. Ne odnosi se to samo na kritike. Bez brige, ni dobre komentare ne shvaćam preozbiljno", rekla je Barbara koja je najzadovoljnija svojim trbuhom za koji kaže da je "uvijek ravan, a struk uzak".

Linker
23. travanj 2024 22:38