Make-up pro!

Baka pokazala umijeće unučice, bolja od većine odraslih: ‘Moja Blue je prava umjetnica‘

Dijete je slavnih roditelja, već s njima surađuje na snimanjima video spotova i pjesama, ali istovremeno, baka Blue Ivy Carter zapazila je još jedan veliki talent svoje unuke, a svojim usmjeravanjem i potiče njegovo razvijanje.

Kao i svaka ponosna baka tako se i Tina Lawson pohvalila onime što njena unučica dobro radi, i to nije prvi put da je pohvalila najstarije dijete svoje kćeri Beyonce. Ovog puta Blue Ivy Carter napravila je baki odličnu masku za Noć vještica, bolju nego bi napravila većina odraslih. Baku je pretvorila u kostura, a rezultatom se pohvalila Tina na Instagramu.

"Moja Blue je odlična make up artistica! Od mene je napravila Baku kostura", napisala je Lawson.

Kći repera Jay-zija i pop dive Beyonce već je osvojila Billboard ljestvicu i postala umjetnica nagrađena BET Awardom, i to u dobi od osam godina, no njeni talenti očito sežu i dalje od glazbe.

'Kupila sam Blue toliko kompleta za šminkanje, na veliko zaprepaštenje njenog oca. Ali, to je samo za igru', otkrila je ponosna baka.

Blue, kako je zovu najmiliji, iznimno je talentirana sa šminkom za kostime. To je bilo vidljivo i prošle godine, kada je djevojčica imala sedam, u kolovozu 2019. baka Tina pohvalila se da njezina unuka može iscrtati savršenu liniju tušem za popularni 'cat-eye'. Taj je stil ukrašavanja očiju, izuzetno atraktivan, no mnoge ga žene ne savladaju i zato ga izbjegavaju.

"Kupila sam Blue toliko kompleta za šminkanje, na veliko zaprepaštenje njenog oca. Ali, to je samo za igru. Zabavljamo se. Ona stavlja ukrasne kamenčiće i sve te blještave stvari. Može napraviti savršen 'cat eye'. Pravi je mali umjetnik", ispričala je jednom prilikom Lawson za Entertainment Tonight.

Posebna veza s mamom

Iako se baka voli raspričati, što kroz društvene mreže, što za medije, javnost zapravo ne zna mnogo detalja o odrastanju najstarije kćeri Carterovih. Djevojčica je ime Blue Ivy dobila zahvaljujući ljetovanju njezinih roditelja na Hvaru gdje su se zaljubili u plavi bršljan, a po engleskoj inačici imena su je i nazvali.

Iako ni roditelji

'Kupila sam Blue toliko kompleta za šminkanje, na veliko zaprepaštenje njenog oca. Ali, to je samo za igru', otkrila je ponosna baka.

ni baka, nisu otkrili previše o Blue Ivy, izvor blizak obitelji otvorio se za People opisavši malenu nasljednicu njihovog pop-carstva. "Vrlo je odvažna, ima mnogo energije i zna što želi. Pogotovo nakon što su se rodili blizanci (dvogodišnji Sir i Rumi). Beyonce se brine da Blue prihvati svoju novu ulogu starije sestre. Pušta je sa sobom na svoja snimanja videa, dodjele nagrada te na snimanje glazbe. Imaju vrlo posebnu vezu", otkrio je izvor.

Linker
16. travanj 2024 09:06