virtualna dodjela

BAFTA 2021.: Supruga Hugha Granta i Priyanka Chopra ukrale svu pažnju na dodjeli prestižnih nagrada

Američka drama "Nomadland" koja prati ljude koji su odlučili živjeti u kombiju, velika je pobjednica BAFTA-e održane u nedjelju, a osvojila je nagradu za najbolji film, najbolju režiserku, Kineskinju Chloe Zhao i glavnu glumicu, Frances McDormand.

Dodjela Filmskih nagrada Britanske akademije (BAFTA) održana je virtualno tijekom dviju večeri, a nominirani su zbog pandemije na svečanosti sudjelovali putem videa.

No, filmske zvijezde Hugh Grant i Priyanka Chopra Jonas osobno su se pojavili u londonskoj dvorani Royal Albert Hall, dok su se glumice Renee Zellweger i Anna Kendrick priključile iz studija u Los Angelesu.

image
Hugh Grant sa suprugom
BERETTA/SIMS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Slavna glumica je zbog izgleda bila zlostavljana: Redatelj joj je sugerirao da poveća grudi i stražnjicu

Slavni Hugh Grant stigao je u pratnji supruge Elisabet Eberstein koja je se pojavila u vrlo elegantnom izdanju, klasičnoj maloj crnoj haljini koja joj je - zahvaljujući manekenskoj figuri - pristajala savršeno. Plijenila je pažnju i Priyanka Chopra Jonas - glumica, pjevačica i filmska producentica te pobjednica izbora za Miss svijeta 2000., koja je na dodjelu prestižne nagrade stigla sa suprugom, glazbenikom Nickom Jonasom.

image
Hugh Grant i supruga Anna Elisabet Eberstein
DAVID FISHER/FOR BAFTA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image
Priyanka Chopra Jonas sa suprugom Nickom
EDITORIAL/PROFIMEDIA SCOTT GARFITT/FOR BAFTA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kao izvanredno britansko djelo proglašen je film "Promising Young Woman" koji naglašava važnost #metoo pokreta, a osvojio je nagradu za najbolji originalni scenarij. Akademija je također odala počast princu Philipu, suprugu kraljice Elizabete, koji je umro u petak u 99. godini života. Philip je imenovan prvim predsjednikom BAFTA-e 1959. Njegov unuk, princ William, trenutni je predsjednik.

image
Zbog epidemioloških mjera sugovornici su stajali na udaljenosti od 2 metra
EE/BAFTA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Filmski veteran Anthony Hopkins pobijedio je u kategoriji glavnih glumaca, a nagradu je osvojio za ulogu dementnog muškarca u filmu "Otac" (The Father).

image
Phoebe Dynevor
BERETTA/SIMS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image
Cynthia Erivo
DAVID FISHER/FOR BAFTA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kako je zlatni dečko Hollywooda postao posrnuli ženskar, a potom ispunjeni otac petero djece!?

Linker
22. rujan 2023 09:20