Nosi se karirano

Badrić zna kako: Pjevačica spremno dočekala jesen i pritom podijelila nekoliko modnih lekcija

Pjevačica se nakon produljenog ljetovanja vratila u Zagreb te je objeručke prihvatila trendove koje nameće novo godišnje doba, u nekoliko je navrata pokazala što je za nju ‘it‘ komad sezone i kako ga može upariti i s tenisicama i s glamuroznim cipelama na visoku petu.

Iako smo je naviknuli gledati u ženstvenim i elegantnim izdanjima, čak i kada je na plaži, pjevačica Nina Badrić iznova pokazuje da zna zablistati i u sportskim varijantama.

Pjevačica je ovog puta osvježila frizuru romantičnim valovima u kosi, koji joj na njenu dužinu odlično pristaju. Jesenski 'štih' Nina je podcrtala balonerom upečatljivog Burberry uzorka. Njega je uparila s bijelim retro Adidas tenisicama koji su cijeloj kombinaciji dale svježinu i mladenačku notu.

"Na tvoju kosu kad u jesen lišće nečujno padne", duhovito je opisala pjevačica sliku i objasnila da je upravo izašla iz frizerskog salona. Prijatelji i obožavatelji zasuli su je komentarima i komplimentima da izgleda kao djevojčica te da se na njoj nikakva jesen ne vidi, nego iz nje isijava proljeće.

Hit boja jesenske sezone

Nina je pokazala da i u ovom godišnjem dobu zna odabrati hit boju. Kao što je na ljeto blistala u crvenim kombinacijama, jesen je dočekala u tamnijim tonovima koji samo naglašavaju svevremenski Burberry karirani uzorak.

Tako je pjevačica nedavno pokazala sličan kaput, kojim je zaokružila malo hrabriju kombinaciju. Ispod njega bila je u crnom od glave do pete, rokerski 'štih' dale su joj sjajne hlače od PVC-a, koje je naglasila jednostavnom crnom majicom bez rukava te trendi cipelama na visoku petu.

Hrabriji outfit pametno je 'smirila' jednostavnom frizurom, odnosno kosom povezanom u niski rep, a sve su začinile crne sunčane naočale.

Čini se kako Nina ima nekoliko kaputa ovog bež-kariranog uzorka te će joj ta kombinacija, sasvim opravdano, postati statement jesenske sezone.

Linker
19. travanj 2024 17:40