Božić usred ljeta

Backstreet‘s back! Howie potvrdio da nam stiže glazbena poslastica ovih blagdana

Grupi koja je 90-ih godina postala pop fenomen napokon se ispunila davna želja, snimili su blagdanski nosač zvuka i to zahvaljujući koroni jer im je dala dovoljno vremena da od 50 pjesama koje su, uz tri originalne, uzeli u obzir, izaberu najboljih deset.

Nedavno iznenađenje koje je jedan od slušanijih pop bendova 90-ih - Backstreet Boys priredio fanovima na koncertu u Torontu, kad im se na pozornici pridružio kanadski reper Drake, nije jedino. Popularna glazbena petorka zauzeta je proslavom Božića usred ljeta, na njima svojstven način. Grupa koja je tijekom 30-godišnje karijere prodala više od 100 milijuna nosača zvuka, priprema ekskluzivu - svoj prvi album božićnih pjesama.

Da ih je netko nedavno pitao što bi voljeli napraviti a još nisu, odgovor bi glasio: "Božićni album".

Potvrdio je to pjevač i tekstopisac Howie Dorough u razgovoru za ETonline i najavio izlazak albuma čije su snimanje toliko dugo čekali, "A Very Backstreet Christmas". Suosnivač slavne grupe rekao je da im je najveći problem bio dogovoriti se što će od 50 naslova iz šireg izbora uvrstiti na album koji izlazi u listopadu. Imaju tri originalne pjesme i 10 remakeova, oko čega su najviše raspravljali jer je svatko imao svoje favorite.

Tako je pjevač i gitarist Nick Carter zapeo za hit "Last Christmas" grupe Wham!: pokazalo se da se pjesma sviđa i ostalima u bendu pa je Dorough u intervjuu otkrio da je remake "Last Christmas" Backstreet Boysa toliko dobro ispao da bi mogao postati prvi singl nadolazećeg albuma.

Čitajte i: Dva tjedna nakon obiteljske drame, slavnom paru rodila se kćerkica

"Kako je nastao naš novi projekt? Vjerovali ili ne, da nije bilo korone, ne bismo uspjeli. Dala nam je vremena posvetiti se albumu, radimo na njemu već dvije godine. Prije smo stalno bili na turnejama, a sad smo ipak došli na svoje”, rekao je Dorough dodajući da će finale njihove "proslave Božića" biti 14. listopada, kad izlazi album. Zainteresirani se mogu predbilježiti već sada.

Linker
25. travanj 2024 05:21