Instagram
još su u formi

Backstreet Boysi su se vratili! 'Prošlo je više od 20 godina, a još maštam o udaji za Briana'

Iako je svijet postao velika karantena, glazbenik Elton John okupio je top glazbenike koji preko Fox TV-a zabavljaju gledatelje diljem svijeta. Međutim, daleko više od svih drugih, ljude je ganulo javljanje Backstreet Boysa, koji su svojom pjesmom mnoge vratili u djetinjstvo...

Zlatna petorka, poznati članovi grupe Backstreet Boys - AJ McLean, Howie Dorough, Nick Carter, Brian Littrell i Kevin Richardson ponovo su se okupili za koncert Eltona Johna iHeartRadio, u želji da obraduju obožavatelje i skupe novac za ljude kojima je to sad, u vrijeme epidemije,najpotrebnije.

Momci su oduševili fanove videom iz svojih domova, a otpjevali svoj stari hit iz 1999. godine "I Want It That Way". Obožavatelje su bacili u trans, a jedna njihova pratiteljica rekla je veliku istinu u kojoj su se prepoznale mnoge BB obožavateljice širom svijeta.

"Iako je prošlo 20 godina, još uvijek se nadam da ću se udati za Briana", napisala je u komentaru. U ovom kućnom video nastupu sudjelovalo je i nekoliko djece nekih od članova benda.

"Nadam se da će vas ovi naši nastupi zabaviti i nahrani vašu dušu", rekao je Elton.

Osim zlatne petorke, u emisiji koja se emitira i na Fox TV-u gostovali su i Alicia Keys, Mariah Carey, Demi Lovato, ali i mnogi drugi.

Čitajte i:

Linker
19. travanj 2024 16:56