daddy/X17online.com
sretne vijesti

Baby boom u najpoznatijoj reality obitelji: Čak tri prinove stižu 2018. godine

Samo nekoliko dana nakon što se Internetom proširila vijest da je Kylie Jenner trudna, stigla je i potvrda da još jedna sestra iz klana Kardashian-Jenner očekuje prinovu.

Najprije su Kanye West (40) i Kim Kardashian West (36) otkrili da očekuju djevojčicu koju će im u siječnju iduće godine roditi surogat majka. Zatim se Internetom proširila vijest da je 20-godišnja Kylie Jenner također trudna s dečkom Travisom Scottom, a to je na svoj način potvrdila i Caitlyn Jenner. Iako se Kylie Jenner još nije oglasila, a Kris Jenner odbija komentirati vijesti, sudeći po fotografijama i njezinim modnim odabirima, ispod vrećastih majica skriva trudnički trbuščić. A sada, nekoliko dana nakon, magazin People donosi da će u obitelj Kardashian-Jenner iduće godine stići i treće dijete. Reality zvijezda Khloe Kardashian (33) očekuje svoje prvo dijete s 26-godišnjem dečkom, kanadskim košarkašem Tristanom Thompsonom.

Saturday, September 16, 2017 - Khloe Kardashian and boyfriend Tristan Thompson look like they just rolled out of bed as they go get laser hair removal together in West Hollywood, CA. Khloe goes sans makeup, sporting a Kanye West Saint Pablo tour shirt, and black sweats. And the happy couple are very generous, stopping to take selfies with an excited fan. AZ-Daddy/X17online.com
AZ-Daddy/X17online.com
Khloe Kardashian i Tristan Thompson

- Da, Khloe i Tristan očekuju dijete i oduševljeni su vijestima. Nisu se htjeli žuriti s objavom cijelom svijetu, tek su prošlog tjedna otkrili svojim obiteljima i prijateljima. Stvari su se zakomplicirale vijestima o Kylie pa nisu željeli "ubacivati"se u taj trenutak, ali došli su do točke kada bi morali naočigled lagati ljudima - izjavio je izvor blizak paru za magazin People.

Par je zajedno od rujna prošle godine, a u lipnju ove godine, u finalu showa "Keeping Up With the Kardashians", Khloe je otkrila kako je odlučila da želi djecu sa zvijezdom košarkaškog kluba Cleveland Cavaliers: velika obitelj na njihovom je popisu želja, a Tristan bi volio barem petero ili šestero djece.

Linker
16. travanj 2024 16:04