PLODNA GODINA

Baby boom: Tko u hrvatskoj nogometnoj repki priča o pelenama, dudama i nespavanjima

Mateo Kovačić, Bruno Petković, Ante Budimir i Simon Sluga samo su neki od hrvatskih nogometnih reprezentativaca koji osim najvažnije sporedne stvari na svijetu imaju još jednu temu na dnevnom redu – očinstvo!

Noćno plakanje i mijenjanje pelena nadamo se, neće uzeti maha među nogometnom reprezentacijom za vrijeme Europskog prvenstva. Naime, u njihovim domovima vlada pravi baby boom.

Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel prvi su probili led sa sinčićem Ivanom koji im je stigao u listopadu prošle godine. Ivan je rođen u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a najteži početnički period već je iza njih pa sada, nakon što je maleni već napunio devet mjeseci i počeo puzati u domu Kovačićevih vlada pravo veselje. Izabel je gotovo cijelu trudnoću skrivala trudnički trbuh širokom odjećom i pomno smišljenim pozama na fotografijama. Ipak, vijest je odlučila otkriti u ljetnoj kampanji svog brenda Lunilou, pozirajući s dlanom na trbuhu - što je govorilo više od tisuću riječi.

Nakon Matea slavio je igrač španjolske Osasune i hrvatski reprezentativac Ante Budimir jer mu je supruga Monika rodila sina Tomu. Simon Sluga, bivši vratar Rijeke i igrač engleskog kluba Luton Town i njegova supruga Anamarija najljepši mogući poklon dobili su za Novu Godinu – dječaka Gabrijela.

Uslijedila je prinova u obitelji nogometaša Josipa Brekala i odabranice njegova srca, Dominike koja mu je rodila kćerkicu Niku.

Bruni Petkoviću prvo je dijete početkom travnja na svijet donijela bivša manekenka i voditeljica Iva Šarić. Da je Dinamov napadač postao tata ekskluzivno je doznala Gloria, a dječaku su sretni roditelji dali ime Adrian.

image
Bruno Petković i Iva Šarić
FOTOGRAFIJE: HRT/SCREENSHOT
image
FOTOGRAFIJE: COPYRIGHT GLORIA

Adrian je stigao kući! Bruno Petković i Iva Šarić ponosno izveli sina iz rodilišta

‘Sigurno da su se promijenile neke perspektive i neke teme za razgovor, imamo puno više toga za podijeliti međusobno i dati savjete jedno drugome. Mnogi su otvorili nova poglavlja u svojim životima i mislim da je to jedno od najljepšeg, tako da smireni i koncentrirani možemo gledati na sve utakmice‘, kazao je Petković dan prije početka Europskog prvenstva u nogometu.

U sretnom je iščekivanju Nikola Vlašić, nogometaš i brat slavne sportašice Blanke Vlašić. U splitskoj crkvi Sv. Lovre nedavno se vjenčao s dugogodišnjom djevojkom Anom s kojom živi u Moskvi jer ondje igra za CSKA, a koja je već u terminu - njihovo prvo dijete rodit će krajem ovoga mjeseca.

Presretni mladenci! Donosimo ekskluzivne fotografije s vjenčanja Duje Ćalete-Cara i njegove Adriane!

Dani će postati kraći, a noći dulje i za ovaj mladi par: Duje Ćaleta-Car i njegova zaručnica, pravnica Adriana Đurđević nedavno su se pohvalili da im u kolovozu stiže prinova. Radosnu vijest priopćila je Duji kao poklon za Božić, a trudnoću su planirali. U njihovu domu u Francuskoj, kamo su se preselili nakon što je Duje potpisao ugovor za nogometni klub Olympique de Marseille, polako se sve priprema za proširenje obitelji. Svoju sreću s vjenčanja koje se održalo prošloga mjeseca podijelili su ekskluzivno s Glorijom.

Linker
19. travanj 2024 05:56