U Parizu

Avril Lavigne se zaručila: ‘Najbolja i najromantičnija prosidba koju sam mogla poželjeti‘

Dvoje glazbenika nakon godinu dana veze odlučili su učiniti korak više, zaruke su se dogodile u romantičnom glavnom gradu Francuske.

Avril Lavigne se zaručila za pjevača Moda Suna nakon godinu dana veze. Sretne vijesti je potvrdio 35-godišnji glazbenik na svom Instagramu nakon što je njegova 37-godišnja odabranica pokazala vrlo veliki dijamantni prsten.

Mod Sun je podijelio niz fotografija snimljenih tijekom njegove prosidbe u Parizu, na jednoj slici se vidi kako je kleknuo na koljeno, na drugoj se vidi kako je zaručnički dijamant u obliku srca.

Glazbenik rodom iz Minnesote dodao je i nježnu poruku u kojoj je poručio svojoj budućoj ženi da se zaljubio u nju prvog dana kad su se upoznali. Zaručili su se krajem ožujka.

"Od dana kad smo se upoznali znao sam da si ti ta. Zajedno zauvijek, do kraja naših dana", napisao je glazbenik čije je pravo ime Derek Ryan Smith.

Čitajte i: Konačno u javnosti! Nakon dvije godine borbe s teškom bolešću, Avril Lavigne se pojavila na crvenom tepihu

Sanjao je prosidbu

"Sanjao sam da sam te zaprosio u Parizu. Izvadio sam prsten i pitao te da ga nosiš. Bio sam na jednom koljenu i pogledao te u oči. Ti si prelijepa da te mogu opisati riječima. Uzeo sam tvoju ruku i posljednji udah... rekao sam - hoćeš li se udati za mene? I ona je rekla - da", napisao je romantični glazbenik.

Kanadska pjevačica opisala je svoj doživljaj ovog romantičnog trenutka za People. "Bila je to najbolja i najromantičnija prosidba koju sam mogla poželjeti. Bili smo u Parizu, plovili smo brodom po rijeci Seini. Imali smo violinista, šampanjac i ruže. Osjećala sam se kao da je vrijeme stalo i postojali smo samo nas dvoje", otkrila je Avril.

Zatim je otkrila i da je prsten naručen po mjeri iz radionice draguljarnice XIV Karats iz Beverly Hillsa. "Ima ugravirane riječi 'Bok ikono', to su prve riječi koje mi je ikada rekao, osim toga s unutarnje strane ima i 'Mod + Avril', otkrila je pjevačica. Dodala je kako je njen zaručnik od prvog dana znao da ona želi dijamant u obliku srca - simbolika je u tome da su dan kad su se upoznali imali su identične prstene u obliku srca.

Linker
07. travanj 2024 08:18