Ivana Banfić na putovanju Južnom Amerikom
 Instagram
putevima južne amerike

Avantura života Ivane Banfić: Pjevačica otvoreno o jednom od najluđih iskustava koje je prošla

Strastvena ljubiteljica putovanja Ivana Banfić će ljude upoznati s Južnom Amerikom iz njezine perspektive.

Strastvena ljubiteljica putovanja Ivana Banfić će ljude upoznati s Južnom Amerikom iz njezine perspektive.

Glazbenica Ivana Banfić poznata je kao velika ljubiteljica putovanja pa i ne čudi što se pridružila programu "World Traveler's Bara". Prilika je to za sve one koji nisu putovali da iz udobnosti vlastitih domova upoznaju prekrasne krajeve naše planete. U srijedu, 15. travnja, točno u 19 sati Ivana će sudjelovati na Live-u FB stranica World Traveler’s Bara i tako odvesti ljude na drugi kraj svijeta.

Saznat ćete od Ivane kakav je dojam na nju ostavila zemlja mistične energije, kako izgleda živjeti s plemenom Xipibo u živopisnom zelenilu amazonske prašume te prihvatiti način života u miru, u skladu s prirodom i bez stresa. Otkrit će Ivana kakav je osjećaj spavati uz zvuke prašume i sve njezine stanovnike, ploviti moćnom Amazonom u vrijeme monsuna, zaboraviti strahove i navike zapadnjačkog načina života.

Promo
Ivana Banfić otkrit će sve o svojoj avanturi Južnom Amerikom

Pjevačica će vam otkriti što je naučila od plemena s kojim je provela dva tjedna, kakve su joj mudrosti prenijele biljke učiteljice te sa kakvim se sve spoznajama o sebi i pomaknutim granicama vratila s ovog putovanja.

Uz mnoštvo slika i snimaka koji će tek postati dio dokumentarnog filma 'Put Sreće' na nesvakidašnje putovanje Ivana Banfić vodi vas pomoću World's Traveler's Bara.

World Traveler's Bar inače je inicijativa putničke agencije World Traveler, zamišljena kao okupljalište svih onih koje ne drži mjesto, strastvenih putnika, sakupljača pečata u putovnicama i uspomene sa raznih krajeva svijeta.

Pjevačica je velika obožavateljica adrenalinskih putovanja ispunjenih otkrivanjem nepoznatog

Ova putopisna druženja samo su privremeno su preseljena u prostranstva interneta i organiziraju se svake srijede u 19:00 na Facebook stranici World Traveler's Bar.

Čitajte i:

Ivana Banfić o razvodu, gubitku bebe, prometnoj i zlim tračevima: 'Bilo mi je teško, no tako je trebalo biti'

Ivana Banfić uživa u zemlji u kojoj ju je suprug zaprosio prije 10 godina

Potpuni zaokret Ivane Banfić: Moj novi život

Ivana Banfić s nama je podijelila trenutke s privatne proslave 50. rođendana: 'Svako malo oči su mi se punile suzama!'

Linker
26. travanj 2024 02:09