JLP / HGB/X17online.com
Odlučio se i on na prirodni izgled

Arnold Schwarzenegger od ljeta više ne boji kosu: Potpuno je sijed

Zvijeda holivudskih akcijskih filmova Arnold Schwarzenegger prestao je bojiti kosu i napokon pokazao sijede. Prirodni izgled pokazao je u Ukrajinskom gradu Kijevu gdje je u subotu nazočio na poslovnom forumu.

Zvijeda holivudskih akcijskih filmova Arnold Schwarzenegger prestao je bojiti kosu i napokon pokazao sijede. Prirodni izgled pokazao je u Ukrajinskom gradu Kijevu gdje je u subotu nazočio na poslovnom forumu.

Austrijsko-američki glumac i bivši guverner Kalifornije, 71-godišnji Arnold Schwarzenegger, odlučio je da je došlo vrijeme kad će prestati bojiti kosu i pokazati svoje sijede. Mediji širom svijeta prenijeli su da je bio uvaženi govornik na forumu 'Ljudi i tehnologija: Transformacija mogućnosti', ali budući da ga u pola stoljeća karijere viđamo s tamnom kosom, koju je s godinama počeo bojiti, bilo je doista nemoguće ne primijetiti i spomenuti glumčevu promjenu u izgledu.

Čini se da je 71-godišnjem glumcu Arnoldu Schwarzeneggeru dojadilo tako često posjećivati frizera ne bili bojao sijedi izrast, pa je odlučio napraviti zaokret. Pustio je bradu, također sijedu, koju je pomno uredio. Za ovu je priliku odjenuo modro odijelo, a ispod njega nosio je crnu košulju.

Arnold Schwarzenegger
'Olerom Forum One', Kiev, Ukraine - 13 Oct 2018
An annual business forum on 'Human, Technology & Transformation'. The meeting attracted business figures from Ukraine, the CIS countries and Europe., Image: 391117242, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

U srpnju ove godine, još su se nazirali tragovi boje na njegovoj kosi:

176711, Arnold Schwarzenegger looks in great health as he cycles to the gym on Fat Tire bike with his girlfriend Heather Milligan. Los Angeles, California - Saturday July 14, 2018., Image: 377850586, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news
Profimedia, Pacific coast news

Godinu ranije, kosu je bojao u tamnosmeđu nijansu:

Arnold Schwarzenegger was spotted while out for a bike ride and a bit of conversation with friend Ralf Moeller in Santa Monica. Saturday, January 4, 2014 X17online.com EXCLUSIVE
JLP / HGB/X17online.com

Arnold Schwarzenegger se godinu dana nakon što je pokrenut pokret #MeToo javno ispričao za svako neprimjereno ponašanje prema ženama. 'Kad pogledam unatrag, nekoliko sam puta u životu prešao granicu i bio sam prvi koji se ispričao. Osjećam se loše zbog toga i žao mi je', rekao je nedavno za Men's Health.

Arnolda je neliko žena prozvalo za neprimjereno ponašanje svega nekoliko dana prije nego što je, 2003. godine bio izabran za guvernera Kaliffornije.

Linker
26. travanj 2024 10:41