Dave Hogan for One Love Manchest
prerano za toliki stres i bolest

Ariana Grande: 'Želim samo jedan sretan dan'

U svibnju prošle godine jedna neviđena tragedija, a nedavno i druga - život slavne pjevačice posljednjih je sedamnaest mjeseci obilježen događajima koji su je toliko potresli da je priznala da 'moli za barem jedan okej dan'.

Slavna američka pjevačica, 26-godišnja Ariana Grande koja se istaknula i u glumi, lani je bespomoćno gledala kako 22 ljudi umire uslijed terorističkog napada bombom koji se dogodio u engleskom gradu Manchesteru tijekom njezinog koncerta.

Nedavno je njezin bivši dečko Mac Miller umro pod sumnjom da se predozirao. Sve je to ostavilo duboke rane na duši pjevačice te je, slomljena, javno priznala da je 'nesnosno umorna i očajna čekajući da se stvari poprave'.

LAS VEGAS, NV - MAY 20:  Recording artist Ariana Grande performs during the 2018 Billboard Music Awards at MGM Grand Garden Arena on May 20, 2018 in Las Vegas, Nevada.  (Photo by Kevin Mazur/Getty Images for dcp)
Getty Images for dcp
Ariana Grande, nominirana u kategoriji Top Social Artist

Na Twitteru je još napisala: 'Mogu li, lijepo molim, imati samo jedan okej dan. Samo jedan. Molim... Tako sam umorna. Molim samo da se probudim kad bih trebala pjevati ili... bilo što. Mir'.

Cijelu je vojsku svojih obožavatelja digla na noge, svi su joj pisali zabrinute poruke. Nakon toga se oglasila riječima da je sve u svemu dobro. 'Hvala što me volite, nisam to zavrijedila. Vi ste anđeli u mom životu. Samo sam imala težak mjesec. Pokušavam završiti nešto na čemu sada radim i vratiti se u normalu, a to je teško, samo sam čovjek i umorna sam. Oprostite što sam vas zabrinula. Nisam trebala tvitati...', napisala je.

Nakon tragičnog terorističnog napada, Ariana se bori s anksioznošću i posttraumatskim stresnim poremećajem (PTSP).

Linker
13. travanj 2024 02:28