INTIMNA CEREMONJA

Ariana Grande podijelila fotografije s tajnog vjenčanja i skupila više od 6 milijuna lajkova u sat vremena

Pop diva Ariana Grande nedavno se u tajnosti udala za dvije godine mlađeg mešetara nekretninama, Daltona Gomeza. Svadba je bila baš po njenom ukusu - mala i intimna, a prisustvovalo je manje od 20 članova obitelji i bliskih prijatelja. Od kada je svijet obišla vijest o stavljanju pečata na njihovu ljubav, obožavatelji diljem svijeta nestrpljivo čekaju fotografije, a sada ih je Ariana i podijelila na Instagramu!

Popularna pjevačica Ariana Grande nedavno se u tajnosti udala za agenta za prodaju nekretnina, Daltona Gomeza, a sada je s obožavateljima podijelila dugoočekivane fotografije s intimne ceremonije! Prvoj objavi trebalo je tek sat vremena da prikupi više od šest milijuna lajkova, a čestitke u komentarima ne prestaju pristizati!

Baš u skladu s intimnim vjenčanjem, bez pompe i pretjerane raskoši, Ariana je odabrala jednostavnu vjenčanicu bez naramenica. Gola leđa cijeli su look učinili još elegantnijim i jednostavnijim, baš kao i minimalna šminka i raspuštena kosa. Na sutkinji televizijskog showa "The Voice" manje je u ovom slučaju definitivno više!

Čitajte i: Intimno slavlje uz najbliže! Ariana Grande tajno se udala za dvije godine mlađeg trgovca nekretninama

"Želim vam svu sreću svijeta", "Predivni ste", "Čestitke od srca", samo su neki od komentara obožavatelja na objavljene fotografije.

Podsjećamo, prve glasine o njihovoj vezi pojavile su se u veljači prošle godine, nakon što je pjevačica prekinula s glazbenikom Mikeyom Fosterom s kojim je u vezi bila od 2019. godine. Vezu s Daltonom Ariana je potvrdila u svibnju prošle godine kada je otkrila s kim je zaglavila unutar četiri zida, a njihov zagrljaj i ples u spotu njene pjesme "Stuck With U", bila je ujedno i službena potvrda njihove veze.

Već tad je bilo jasno da je Ariana našla pravog, a to se dalo naslućivati i po trudu koji je Dalton uložio u same zaruke. Naime, isprosio ju je prelijepim prstenom s ukoso položenim dijamantima i nepravilnim biserom, radom njujorškog draguljara Jacka Solowa. Sam je sudjelovao u dizajnu i inzistirao da u prsten ugradi biser s igle za kravatu Arianinog djeda koji joj je nakon njegove smrti prije sedam godina darovala baka Marjorie. Iglu za kravatu baka je u međuvremenu dala preoblikovati u prsten - koji je Dalton poslao draguljaru.

Linker
18. travanj 2024 04:28