Getty Images for Billboard
i to već u dvadesetima

Ariana Grande dobila dijagnozu: 'Nepošteno je to što mi se dogodilo'

Američka pjevačica Ariana Grande (25) bila je prisiljena otkazati koncerte na Floridi, koje je trebala održati u sklopu svoje svjetske turneje 'Sweetener', jer se naglo razboljela. Nakon medicinskih testova, sada je saznala i od čega boluje.

'Probudila sam se u jako lošem stanju, otrčala sam liječniku koji mi je rekao da otkažem koncerte. Shrvana sam zbog toga, žao mi je i obećajem svima da ću vam se iskupiti. Oprostite mi, volim vas i vratit ću se bolja nego ikad. Kasnije ću vam objaviti točne nove datume koncerata, sigurno je jedino da će to biti u studenom, a karte koje ste kupili vrijedit će vam', napisala je Ariana na društvenim mrežama prije dva dana.

Sada je objavila i da je dobila dijagnozu. 'Testovi su pokazali da, nažalost, imam alergijsku reakciju na rajčice i da mi je grlo gotovo sasvim zatvoreno. Još se osjećam kao da gutam kaktus, ali već mi je malo bolje. Hvala na razumijevanju, jedva čekam vratiti se na pozornicu, kao i iskupiti se svima u Tampi i Orlandu koji su ostali razočarani. Vidimo se u studenom', objasnila je Grande.

Potom je velikim slovima ova pjevačica talijanskih korijena, koja je inače bila luda za rajčicama u svim oblicima, napisala: 'Ništa nije tako nepošteno kao kad Talijanka razvije alergiju na rajčice u svojim srednjim dvadesetima!'

LOS ANGELES, CA - JUNE 02:  (EDITORIAL USE ONLY. NO COMMERCIAL USE) Ariana Grande performs onstage during the 2018 iHeartRadio Wango Tango by AT&T at Banc of California Stadium on June 2, 2018 in Los Angeles, California.  (Photo by Rich Polk/Getty Images for iHeartMedia )
Getty Images for iHeartMedia

Linker
18. travanj 2024 22:14