Instagram
Stiže novi kviz

Antonija Blaće ima novi angažman: Natjecateljima će pomagati i zvjezdani pomagači

U novom RTL-ovu zabavnom kvizu '10 pitanja' dnevni boravak natjecatelja pretvara se u virtualni natjecateljski studio, a oni će, iz udobnosti vlastitog kauča te s ekipom koju sami odaberu, imati priliku dobro se zabaviti te pritom unovčiti svoje znanje o Hrvatskoj.

"Znam da ste već odgovorni i da ste svi doma pa vas pozivam da svakako pratite naš kviz, ali i da se prijavite! (Nisu teška pitanja, škicnula sam)", najavila je svoj novi angažman televizijska voditeljica Antonija Blaće koja će od ponedjeljka do četvrtka na RTL televiziji voditi zabavni kviz.

Danijel Galić
Antonija Blaće

Nije šala

Svaka epizoda kviza '10 pitanja' donosi nam tri nova natjecateljska tima koji se, odgovarajući na pitanja o hrvatskoj povijesti, glazbi, gastronomiji ili pak filmu, natječu za novčanu nagradu od ukupno 2000 kn, koja je rezervirana samo za one najbolje. Na putu do pobjede vodit će ih kandidati RTL-ovih showova koje će se pridružiti njihovim timovima.

'Zvjezdani pomagači' koji u pomoć priskaču već u prvoj epizodi su Hana Rodić i Goran Jurenec, Bahra Zahirović iz showa 'Ljubav je na selu' te kandidati prve sezone showa 'Superpar' Danijela Dragović i Josip Ajduk.

Zagreb, 270118.
Oporovecka ulica.
U RTL-ovom studiju zapocela je nova sezona reality showa Big Brother i predstavljeni su stanari kuce Velikog brata.
Na fotografiji: Antonija Blace.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas / CROPIX
Antonija Blaće

"Kad sam mislila da sam vodila sve moguće formate, nakon emisija uživo iz arena i pred 10 tisuća gledatelja, raznih zemalja, čak i kontinenata, studija punih publike, sad nešto potpuno suprotno! Sama sam u studiju, a natjecatelje čujem i vidim kao da komuniciramo putem Skypea ili kao da imamo live na Instagramu", izjavila Antonija.

ČITAJTE I:

Antonija Blaće pravi je primjer kako običnu crnu haljinu pretvoriti u modno remek-djelo

Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić - najsretniji supružnici na špici

Antonija Blaće: Slavlje s odgodom

Linker
22. travanj 2024 20:31