Anna Kournikova i Enrique Iglesias
 Getty Images
Skrivali i prvu trudnoću

Anna Kournikova i Enrique Iglesias dugo su skrivali slatku tajnu! Stiže treće dijete tajnovitog para

Nekadašnja teniska zvijezda trudna je po drugi put, već je majka dvogodišnjih blizanaca. S Enriqueom Iglesiasom u vezi je već skoro 20 godina, no o vezi i djeci par skoro nikada ne priča.

Anna Kournikova trudna je sa svojim trećim djetetom. Bivša tenisačica već je majka dvogodišnjih blizanaca Lucy i Nicholasa, a treća beba stići će na svijet za par mjeseci. Anna (38) i njezin dugogodišnji partner Enrique Iglesias (44) spremni su za prinovu i iako nisu o toj temi pričali u medijima, navodno su presretni zbog trećeg djeteta.

Lijepa vijest otkrivena je nakon što je španjolski magazin Hola! objavio fotografije trudne Anne dok se sa suprugom odmarala na jahti u Miamiju. Odluka da vijest čuvaju za sebe ne čudi jer Enrique i Anna nisu otkrivali da čekaju blizance do par dana prije samog poroda nekadašnje tenisačice.

LOS ANGELES - JULY 13:  Tennis player Anna Kournikova and singer Enrique Iglesias watch Andre Agassi play against Alex Bogomolov, Jr. during day 2 of the Mercedes-Benz Cup  on July 13, 2004 at the Los Angeles Tennis Center at UCLA in Los Angeles, California.  (Photo by Ronald Martinez/Getty Images)
Getty Images
Anna Kournikova i Enrique Iglesias

Pričajući o ulozi oca Iglesias je svojedobno otkrio da se nada da je dobar tata te rekao da je puno odgovorniji negoli je bio nekad. 'To je jedan od najboljih osjećaja na svijetu. Odgovorniji sam, vozim sporije. Razmišljam o glupim stvarima prije negoli ih zaista napravim', rekao je Iglesias.

Skoro nikad glazbenik ne govori o ljubavi s Annom, no poznato je da su počeli vezu 2001. godine, nakon što su se upoznali na snimanju spota za njegov hit 'Escape'. 'Svaka veza prolazi kroz bolje i kroz lošije periode. Teško mi je vjerovati da postoji savršena veza, mislim da takvo što ne postoji. Anna je sjajna djevojka. Razumije me, zna tko sam ja i spremna je žrtvovati svoje vrijeme da bi ja mogao raditi na glazbi. To je ogromna žrtva i zbog toga je neizmjerno poštujem', zaključio je Enrique u jednoj od rijetkih izjava o svojoj partnerici i njihovoj vezi.

KEY BISCAYNE, FL - APRIL 02:  Enrique Iglesias and girlfriend Anna Kournikova watch as Venus Williams plays her semifinal match against Serena Williams at the Sony Ericsson Open at the Crandon Park Tennis Center on April 2, 2009 in Key Biscayne, Florida.  (Photo by Al Bello/Getty Images)
Getty Images
Anna Kournikova i Enrique Iglesias

Linker
13. travanj 2024 15:51