Obiteljska veza

Anja Alavanja Viljevac s neodoljivim malim šminkerom na posebnom događaju

Voditeljica koja je treći put rodila u travnju prošle godine, ne odvaja se od sinčića, a ovog ga je puta povela na ekskluzivno događanje poznate dizajnerice.

Poznato televizijsko lice Anja Alavanja Viljevac zaista je aktivna mama, iako još uvijek nije prošla standardna godina dana rodiljnog dopusta, ona i radi i vodi društveni život, a na gotovo sve događaje vodi svog sinčića Dana koji će sredinom travnja napuniti prvu godinu. Tako je s najmlađim, trećim sinom u naručju došla i na otvorenje nove trgovine Ive Viljevac. Anja nam je otkrila i posebnu vezu s poznatom dizajnericom, koja je sestrična njenog supruga Vedrana Viljevca. Međutim, Ivin je nakit, priznala nam je, "škicala" i puno prije nego što je upoznala novog supruga.

"Jako mi se sviđao nakit, često mi je upadao u oko, a otkako smo Vedran i ja zajedno, nerijetko ga dobijem za poklon", kazala je Anja Alavanja Viljevac.

image

Anja Alavanja Viljevac

IVICA DZAMBO

Za otvorenje nove Iva Viljevac Jewellery trgovine, Anja je odjenula ultramodernu kombinaciju poigravši se bojama. Odabrala je crveni komplet koji čine hlače i prsluk, a styling je zaokružila blejzerom u sivoj boji. Neodoljivi Dan spremno je pozirao u maminom naručju, noseći svijetloplavu košulju i traperice svijetlog denima.

"Svugdje idem s malim Danom, rijetko kad se odvajamo. Nije miran, stalno mi je na rukama, nisam više znala gdje bih kud bih, sad je u fazi puzanja pa ga moram spustiti i želi puzati. Što nije najjednostavnije s obzirom na to da su to javni prostori. Sad je to ta faza dok ne prohoda", kazala je Anja.

Čitajte: It djevojke obožavaju profinjen nakit: Domaća dizajnerica okupila brojne poznate dame

Svatko imao svoju zanimaciju

I dok se ona divila nakitu, mališan je našao svoju zanimaciju. "On je bio najviše fokusiran na balone i na plastične čaše sa šampanjcem, stalno je na to htio ići", kazala je. Istovremeno Anja je s posebnim zanimanjem proučavala naušnice.

"Obožavam njene multi naušnice. Isto imam više rupica na uhu pa posebno volim te njene kombinacije. Jako je lijep, elegantan i decentan nakit baš mi se sviđa", kazala je voditeljica i dodala da je Iva veliki esteta i ima stila te je takav i sav njen nakit.

image
IVICA DZAMBO

Iako su protekla dva mjeseca odmarali, Anja se uskoro vraća na male ekrane. "Baš od sutra počinjem snimati Malu školu zdravih obroka, to ide u sklopu Dobro jutro, Hrvatska. To snimamo sestra i ja. Protekla dva mjeseca smo odmarali i proletjela su", kazala nam je Alavanja Viljevac te kazala da u sklopu iste emisije ima i rubriku Zdravo je znati.

Sa snimanjima je, kaže nam, počela tri tjedna nakon poroda, tako da joj ovo neće biti velika novost, no ipak ima razlike od rada s malom bebom u kolicima i s malom bebom koja puže.

"Sad baš kombiniram na sve načine. Dok je bio manji, bio je uglavnom u kolicima, spavao, jeo... pa sam uz njega čak i mogla nešto raditi. Sada ću morati angažirati svekrvu, mamu ili sestru, jer ne može biti više s nama na snimanju. Vjerojatno bi nam se popeo na kameru...", kroz smijeh objašnjava Anja Alavanja Viljevac. Ipak, objasnila je kako najmlađeg sina još uvijek doji te se ne nastoji odvajati od njega na dulje od dva sata.

Linker
12. travanj 2024 12:07