Instagram
SVA U TOČKICAMA

Anita Dujić u odličnom retro badiću: 'Ležimo na plaži, a sunce nas prži...'

Ni pin-up djevojke ne bi se posramile jednodijelnog kupaćeg kostima, tamnoplavog i na bijele točkice, kakav je na plaži ovih dana nosila Anita Dujić. A možda je badić toliko privlačan zbog Anitinog vitkog tijela....

Stihovima iz poznate pjesme benda Daleka obala, 'Ležimo na travi', dala je Anita Dujić svim svojim Instagram pratiteljima do znanja koliko uživa uz more. Lijepa 32-godišnja Trogiranka zavrijedila je odmor, ta poznato je na koliko 'frontova' je aktivna i u svemu što radi uspješna - ova magistrica ekonomije jedan od najtraženijih domaćih modela, radi i kao dekoraterka seta, ali je i sve prepoznatljivija dizajnerica nakita! I dok joj je Zagreb postao baza te je u metropoli nedavno kupila i stan, posljednjih je mjeseci puno putovala, a radila je, znala je reći u izjavama za medije, od jutra do sutra, ali uvijek s ljubavlju.

'Sunce nas peče, a koža nam cvrči, njena se ruka u mojoj ruci grči i kaže mi dragi....', napisala je Anita uz fotografiju na kojoj pozira ispružena na plaži, dok gleda u nebo mirna i sretna izraza lica. Njezino vitko tijelo govori zašto je već 17 godina tražen model, a budući da slovi i za veliku trendsetericu, eto mnogim zaljubljenicama u modu inspiracije za ovoljetni badić!

Linker
24. travanj 2024 15:22