Anita Dujić
 Boris Kovačev / Hanza Media
Podrška sa svih strana

Anita Dujić prolazi kroz muke koje su poznate svim majkama: 'A kakav je vaš ponedjeljak?'

Anita Dujić muku muči s prilagodbom njezine kćerkice na vrtić. Djevojčica je u siječnju proslavila prvi rođendan i sada je vrijeme na prilagodbu u vrtićki kolektiv.

'Kretanje u vrtić, pokušaj drugi. Nadam se da će ovaj put potrajati duže od dva dana. A kakav je vaš ponedjeljak?', upitala je manekenka, scenografkinja i dizajnerica nakita Anita Dujić na svom Instagramu sve one koji imaju djecu slične dobi. Nijednoj mami nije nepoznat problem zvani 'vrtić', a s njim se trenutno bore Anita i njezin suprug Duncan Broadfoot.

Markantni Škot osvojio je Anitu tijekom zajedničkog rada na setu filma 'Mammma Mia 2' koji se snimao velikim dijelom na Visu. Posao je šarmantnog Škota doveo u Hrvatsku, a nije sigurno ni sam slutio da će se na Visu zaljubiti u Hrvaticu. U siječnju prošle godine ljubav im je donijela i njihovu curicu, a sada je stiglo vrijeme i za prve vrtićke korake s kojima se Anita i njezina kćer bore.

Podršku su joj dale brojne poznate mame na Instagramu, među njima i Nataša Janjić koja se kroz smijeh prisjetila štikli i dana kad ih je rado nosila. Podržale su je i Rajna Raguž, Mara Bratoš te Bojana Gregorić Vejzović. Inače, Rajna Raguž nedavno je postala majka po treći put, a Mara Bratoš uživa u svojoj dvogodišnjoj djevojčici.

Aniti Dujić curica je stigla kao savršeni zaključak lijepe ljubavne priče koja je strastveno počela na Visu i nastavila se brakom i djetetom koje je kruna njihove ljubavi.

Linker
25. travanj 2024 01:35