CROPIX
Kao prava diva

Anin recept za preživljavanje u karanteni: 'Trebaju vam samo tri modna dodatka za uživanje'

Glazbenica se drži svog doma i dnevnog boravka, a iz dana u dan uveseljava svoje pratitelje kojima na društvenim mrežama objavljuje mini koncerte za koje se svaki put otmjeno uredi.

Da umjetnicama i divama gotovo nikad nije dosadno iz dana u dan pokazuje i naša slavna violončelistica Ana Rucner. Iako je navikla nastupati na velikim pozornicama, u raskošnim ambijentima i pred mnoštvom publike, nju nedostatak toga ne sprečava da uživa u svojoj prvoj i najvećoj ljubavi - glazbi. I pritom izgleda otmjeno.

"Staviš naočale pa se isključiš i samo slušaš muziku, a usput je zgodno i prošetati neke od cipelica iz ormara, tek toliko", poručila je Ana uz video.

Izvod skladbu "Romance for two" (Romanca za dvoje) u dnevnom boravku između nehajno razbacanih ružičastih jastuka. Na početku videa, Ana dotrči bosa do svog violončela i cipela na visoku petu te sjedne na stolicu i odsvira poznatu melodiju koju je objavila na albumu još 2012. godine.

Jedan detalj, koji je glazbenici uštedio na šminkanju, postigao je efekt otmjenosti - sunčane naočale u zatvorenom prostoru. Ana je uz oznaku 'glazbom protiv panike' pozvala ljude da se drže propisanih mjera i ostanu doma.

Rucner se u vremenu karantene često prima violončela i objavljuje videa u kojima svira. Osim toga Ana je prihvatila i izazov plesa i pozdrava u doba korone. Otplesala ga je ispred kuće sa svojim bratićem Maksom Rucnerom, koji je plesač.

Pročitaj i:

Ana Rucner i Vlado Kalember u zagrljaju: Uvijek si daju potporu

Vlado Kalember: 'Danas se stvari ne popravljaju, već se samo bace, tako je i s brakom'

Rođendanski tulum Ane Rucner za pamćenje: 'Kad je moj sin uz mene, tada imam sve!'

Malo tko je ovako hrabar: Ana Rucner iznenadila u uskom kožnatom kombinezonu

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Linker
18. travanj 2024 06:53