Slomljenog srca

Anica Kovač o povratku u Hrvatsku i velikoj boli: ‘Sretna sam što sam ga imala‘

Rođendansko slavlje bliske prijateljice Nine Badrić na kojemu se pojavila, mediji su iskoristili kako bi doznali što je novo u životu nekadašnje manekenke.

Nakon ispunjenog života u Njemačkoj i Monacu, Anica Kovač najavila je povratak u Hrvatsku jer je kod kuće ipak najljepše. Njezin nedavni dolazak na proslavu 50. rođendana Nine Badrić, kao da je najavio značajan zaokret u njezinom životu. Odluku kako je došlo vrijeme za povratak u domovinu, svemu što je u Zagrebu toliko veseli i konačno "zbogom" pričanju na stranom jeziku u tuđini, ponajprije je donijela zbog djece.

"Odlučili smo da se djeca i ja vratimo u Hrvatskoj, a suprug će nam dolaziti što češće može. Naš sin Marko sada ima 15 godina, visok je više od dva metra, zainteresiran je za košarku, pa se suprug i ja slažemo da je došlo vrijeme za promjenu sporta. A kćeri Letiziji bliži se vrijeme studija. Nisam za to da djeca žive sama stoga i ja dolazim, tako da ćemo vidjeti kako će suprug izdržati sam", ispričala je bivša Miss Hrvatske i prva pratilja Miss svijeta za IN Magazin.

Aničin suprug Robert, nekadašnji reprezentativac a sad nogometni trener, zbog poslovnih obaveza vezan je za Njemačku, no ona ga ovaj put, nakon što se godinama prilagođavala njegovim angažmanima, neće pratiti.

image

Anica Kovač s djecom

DAMJAN TADIC/CROPIX

Čitajte i: Anica Kovač o obitelji, djeci i životu na Azurnoj obali: ‘Nije važno hoće li mi djeca prolaziti s pet, ne želim ih gušiti‘

"Više ne bih voljela živjeti u Njemačkoj bez obzira na to što sam u njoj rođena. Volim svoje. Konačna destinacija bit će Zagreb", kaže.

Kako odnedavno na ruci ima tetovažu koja prikazuje otkucaj srca, njezino srce kao da se slomilo dok je pojašnjavala što znači.

"To je zadnji otkucaj mog tate koji je preminuo prije osam mjeseci. To čuvam, to mi je kćer snimila, želim da je uvijek uz mene", rekla je Anica i prisjetila se svog oca.

"Sjećam se njegove ruke kad me je nekamo vodio kad sam bila dijete. Bio je strog i svoj, ali doslovce ništa nije falilo kad sam bila mala, a živjeli smo u inozemstvu. Jako mi nedostaje. Taj dio koji izgubite nakon što otac ode, ne mogu opisati. Sretna sam što sam imala takvog oca. Uspomene na njega čuvam kao blago", rekla je.

Suze u njezinim očima bile su znak da je razgovoru došao kraj. Jer, to što osjeća teško je prenijeti. To znaju samo oni koji su iskusili sličan gubitak.

Linker
24. travanj 2024 11:22