Getty Images for Disney
Ponovno ujedinjeni

Angelina i Maddox ponovno zajedno: Slatka gesta na crvenom tepihu govori koliko su povezani

Angelina Jolie nije morala dugo čekati da se ponovno sretne sa sinom Maddoxom nakon što je njezin 18-godišnjeg sina otpratila na fakultet prethodnog ljeta. Njihov susret prštao je od emocija...

Angelina Jolie nije morala dugo čekati da se ponovno sretne sa sinom Maddoxom nakon što je njezin 18-godišnjeg sina otpratila na fakultet prethodnog ljeta. Njihov susret prštao je od emocija...

Slavna 44-godišnja glumica Angelina Jolie nakon Los Angelesa došla je u Japan kako bi promovirala novi nastavak filma Gospodarica zla, a tamo ju je dočekao najstariji sin. Maddox je ove godine upisao sveučilište Yonsei u Južnoj Koreji, a u Tokio je stigao podržati majku na crvenom tepihu.

Presretni zbog ujedinjenja, Angelina i Maddox šetali su crvenim tepihom držeći se za ruke. U svečanom trenutku najslađi par pratila je i kći Zahara.

TOKYO, JAPAN - OCTOBER 03: (L-R) Maddox Jolie-Pitt escorts Angelina Jolie upon arriving at the Japan premiere of 'Maleficent: Mistress of Evil' on October 03, 2019 in Tokyo, Japan. (Photo by Christopher Jue/Getty Images for Disney)
Getty Images for Disney

Nagrađivana glumica odjenula je gracioznu haljinu Ralph & Russo, dok je Maddox odjenio bijelo odijelo i crnu majicu. Zahara se nakon što se pojavila u Los Angelesu u crnoj dugoj haljini, ovoga puta izabrala je dugu haljinu s prozirnim dijelom od čipke.

TOKYO, JAPAN - OCTOBER 03: (L-R) Maddox Jolie-Pitt, Angelina Jolie, and Zahara Jolie-Pitt attend the Japan premiere of 'Maleficent: Mistress of Evil' on October 03, 2019 in Tokyo, Japan. (Photo by Christopher Jue/Getty Images for Disney)
Getty Images for Disney

U njihovoj obitelji sve napokon sjeda na mjesto. U nedavnom intervjuu Angelina je rekla da je neutješno plakala kad je sina otpratila na fakultet, ali da je sretna zbog uzbudljivih noviteta u njihovoj obitelji.

TOKYO, JAPAN - OCTOBER 03: (L-R) Zahara Jolie-Pitt, Angelina Jolie, and Maddox Jolie-Pitt attend the Japan premiere of 'Maleficent: Mistress of Evil' on October 03, 2019 in Tokyo, Japan. (Photo by Christopher Jue/Getty Images for Disney)
Getty Images for Disney

TOKYO, JAPAN - OCTOBER 03: Angelina Jolie (R) and son Maddox Jolie-Pitt attend the Japan premiere of 'Maleficent: Mistress of Evil' on October 03, 2019 in Tokyo, Japan. (Photo by Christopher Jue/Getty Images for Disney)
Getty Images for Disney
Angelina ne mari za ljubavni život svog bivšeg supruga...

"Jako sam ponosna na njega", rekla je glumica. "Jako sam uzbuđena jer i moj se svijet širi s njihovim novim iskustvima. Učim svaki dan od njih i lijepo ih je gledati u ovom razdoblju", rekla je ponosna mama.

Ovo je prvi emotivni susret majke i sina nakon njihovog rastanka za ljeto. "Srećom kad sam ga pratila na fakultet nosila sam velike sunčane naočale. I ne mogu vam reći koliko puta sam se okretala i mahala mu u suzama. On je to znao i samo je strpljivo mahao i čekao sve dok nisam otišla. ", prisjetila se slavna glumica.

Linker
02. svibanj 2024 16:52