par mjeseci nakon svadbe

Andrej Kramarić postao tata! Poznati nogometaš prisustvovao je porodu, maleni se rodio u Zagrebu

Naš slavni reprezentativac postao je otac dječaka. Supruga Andreja Kramarića, Mia Ćurković, u Zagrebu je na svijet donijela njihovo prvo dijete.

Nogometni reprezentativac Andrej Kramarić i njegova supruga Mia postali su roditelji. Večernji list piše da je Mia u Zagrebu rodila sina kojem su dali ime Viktor, a porodu je nazočio je ponosni tata. Svega dan nakon što je njegova supruga rodila, Andrej je otputovao u Njemačku, gdje s Hoffenheimom ima utakmicu protiv Borusije.

Da će postati roditelji, Andrej i Mia otkrili su krajem ožujka, svega nekoliko dana prije nego što su se vjenčali u zagrebačkog Gradskoj vijećnici. Par je u vezi od 2017. godine, a tijekom tog perioda pokazali su veliko jedinstvo i slogu. Nakon što je diplomirala na studiju veterine u Zagrebu, Mia se preselila tadašnjem dečku u Heidelberg i pokazala da mu je prava podrška u karijeri.

image
Mia i Andrej trenudno žive u Njemačkoj.
KRISTIANA LUCCA

Čitajte i: Andrej Kramarić i Mia Ćurković uskoro u braku: Njihova ljubavna priča počela je pukom slučajnošću

Čitajte i: Dosta je bilo veze na daljinu: Andrej Kramarić i njegova Mia odlučili su se za novi korak...

Ovaj par inače je odrastao u istom kvartu, no pukom slučajnošću nikada se nisu upoznali.

Kada ju je ipak slučajno sreo 2017. godine, odmah je Andrej pitao prijatelja tko je ta djevojka. Osvojila ga je, naime, na prvi pogled. "Mia je žena mojih snova i moja najveća podrška", rekao je zaljubljeni nogometaš krajem 2020. u intervjuu za Gloriju.

Stoga ne čudi što su prebrodili sve zapreke - pa čak i život na dvije adrese. Jedva su, ipak, čekali da budu zajedno pa je Andrej sretno dočekao Miju u Njemačkoj. Ekskluzivno su tada za Gloriju pokazali kako izgleda njihov život u Heidelbergu, gradiću na rijeci Neckar.

image
Par je u vezi od 2017. godine.
RONALD GORSIC/CROPIX

"U Njemačkoj nam je stvarno lijepo. Heidel­berg je puno manji od Zagreba, ima oko 150 tisuća stanovnika, ali zabave nam ne nedostaje. A grad je čaroban. Okružen je gustim šumama pa puno vremena provodimo u prirodi ili šećemo uz rijeku Neckar. No najvažnije nam je da je Zagreb relativno blizu", ispričala nam je tada Mia za Gloriju.

Linker
12. travanj 2024 14:16