Vedran Peteh
sve je iza njega

Andrea Bocelli progovorio o borbi s koronavirusom: 'Bila je to noćna mora iz koje sam se htio probuditi'

Da je osobno zaražen koronavirusom umjetnik je, kako je sam kazao, doznao 10. ožujka a tada se osjećao sasvim dobro te je tog dana čak plivao u bazenu.

Andrea Bocelli objavio je u utorak kako je u ožujku bio pozitivan na testiranju na koronavirus te kako se od tada u potpunosti oporavio.

Svjetski poznati tenor je ovo kazao novinarima pred bolnicom u Pisi gdje je stigao kako bi donirao krv radi istraživanja mogućeg tretmana krvnom plazmom osoba oboljelih od bolesti Covid-19, prenijela je talijanska agencija ANSA.

Bocelli (61) je rekao i kako su njegova supruga i dvoje djece također bili zaraženi koronavirusom no nitko se u njihovoj obitelji nije ozbiljno razbolio.

Forte dei Marmi 06.02.2018
Andrea Bocelli
na slici: andrea bocelli i supruga veronica berti
foto vedran peteh
Vedran Peteh

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 20:  Italian tenor Andrea Bocelli, who has been blind since childhood, is escorted after singing
Getty Images

Pojasnio je kako su simptomi kod njih bili tek blago povišena tjelesna temperatura.

U priopćenju za javnost koje je objavila talijanska La Stampa je izjavio. "Moja cijela obitelj je bila kontaminirana. Svi smo imali temperaturu, ali nismo imali druge simptome. Morao sam otkazati mnoge koncerte i osjećao sam se kao da proživljavam noćnu moru, jer ništa nisam mogao kontrolirati. Nadao sam da ću se probuditi i shvatiti da je sve bio ružan san."

Bocellijev glasnogovornik ovo je potvrdio dodajući pri tom kako se čuveni tenor ponovo podvrgnuo testiranju na koronavirus potkraj ožujka a rezultat je tada bio negativan.

Na Uskrs 12. travnja Bocelli je održao posebni koncert u praznoj milanskoj katedrali Duomo. Taj je njegov nastup imao za cilj potaknuti nadu u Milanu, gradu kojega je pandemija koronavirusa teško pogodila i time svima za Uskrs donio nadu u bolje sutra.

6219988 13.04.2021 In this handout photo released by Universal music press service, Italian tenor Andrea Bocelli stands on the roof of Duomo Cathedral before performing a solo
- / Sputnik / Profimedia
Talijanski tenor stoji na vrhu milanske katedrale.

Italy, Milan - April 12, 2020.Coronavirus Covid 19 emergency. A „Prayer“ for the world.A „Prayer“ for the world. Andrea Bocelli livestream Easter concert „Music for Hope''  from Milan cathedral  Duomo.The arrival of Bocelli at Milan’s Duoomo, Image: 513690251, License: Rights-managed, Restrictions: * France, Germany and Italy Rights Out *, Model Release: no, Credit line: Alberico/Fotogramma/Ropi / Zuma Press / Profimedia
Alberico/Fotogramma/Ropi / Zuma Press / Profimedia
Andrea Bocelli ispred Duoma na USkrs 2020.


Čitajte i:

Slavni tenor nastupa u praznoj katedrali: 'Nadam se da je to moj prvi i posljednji nastup bez publike'

Veronica i Andrea Bocelli: U toskanskom domu slavnog tenora

Zagrebačku publiku oduševio Andrea Bocelli, a legendi se na pozornici pridružila i Vanna

Linker
25. travanj 2024 13:58