Mama i Andrea na špici
 Instagram
Lijepa li je...

Andrea Andrassy se ne prestaje hvaliti svojom mladolikom majkom: 'Vidi malu što je slatka'

Poznata kolumnistica Andrea Andrassy dugo će pamtiti ljeto 2018. kada se baš naodmarala, a najviše je uživala u društvu svoje majke...

Njezine društvene mreže ovog ljeta prepune su fotografija u badiću dok se odmara na raznim lufićima, a od mora koji liječi sve odvajala se samo kada je imala neodgodive obveze. Zagrepčanka britka jezika, odmorila je duh i tijelo, a ovo ljeto je otkrila i na koga ima tako zavidnu figuru.

Naime, voditeljica i kolumnistica Andrea Andrassy na Instagramu je predstavila majku u badiću koja ima zavidnu manekensku liniju. 'Moja mama, 61. godina, jede sve. Ja sam zadnji put ovakav trbuh imala s trinaest, taman sam u školi dobila kemiju i fiziku.', u svom stilu objasnila je Andrassy.

Nedavno je objavila još jednu fotografiju gdje joj je majka odjevena u cvjetnu haljinu s komentarom 'Vidi malu što je slatka', a ispod nje su se zaredali komentari Andrejinih obožavatelja koji su nizali kompliment za komplimentom.

Vidi malu što je slatka!

Objavu dijeli Andrea Andrassy (@andreaandrassy)





Osim što sve nasmijava svojim kolumnama, vojsci pratitelja se svidjela u prvoj sezoni zabavnog showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojemu se transformirala u zvijezde poput Lady Gage, Michaela Jacksona, Shakire... Pisanjem se poželjela baviti nakon što je sjedenju u uredu rekla odlučno 'ne', a osim nekoliko transfera po medijskim kućama, radi kao community manager, prevoditeljica je za jednu slovensku firmu, a okušala se i kao voditeljica na slovenskoj televiziji.

Linker
20. travanj 2024 03:22