život ide dalje

Ana Zaninović o najvećoj podršci nakon razvoda: ‘Imam nju pored sebe, ima savršen brak, a to želim i sebi‘

Iako je u rujnu ekskluzivno za Gloriju govorila o razvodu, rekavši da je to prvi i zadnji put da ga komentira, ipak je još jednom oko svega oglasila.

Bivša svjetska prvakinja u taekwondou, Splićanka Ana Zaninović sve je iznenadila kada je u rujnu ove godine otkrila da je njezinom četverogodišnjem braku sa splitskim poduzetnikom Dujom Đapićem došao kraj. Za njega se udala 2017., a u braku su dobili sada troipolgodišnjeg sina Tomu.

Čitajte i: Ana Zaninović progovorila o svom razvodu: 'Uistinu sam napravila sve u svojoj moći da obitelj održim na okupu'

Za IN Magazin Nove TV rekla je da joj u svemu najveća podrška, naravno, njezina sestra Lucija Zaninović.

image
Ana i Lucija Zaninović
SPALATO SPA

"Hvala Bogu svi smo živi i zdravi, život ide dalje i veselim se svemu što dalje dolazi", kazala je Ana. "Imam nju pored sebe, ima savršen život i savršen brak i kad gledam nju naravno da i dalje vjerujem u ljubav i da to želim sebi, upravo to što ona ima", poručila je.

U rujnu je ekskluzivno za Gloriju potvrdila razvod i rekla da ga tada prvi i zadnji put komentira.

"Još nismo službeno razvedeni, no ne živimo zajedno od veljače. U pitanju nije treća osoba, jednostavno smo shvatili da nismo jedno za drugo", rekla je tada.

"Najteži period je iza mene i sada sam spremna krenuti dalje. Što se tiče našeg sinčića Tome, njegova nam je sreća najvažnija i zbog njega ćemo uvijek biti u korektnim odnosima. Brak je za mene svetinja i uistinu sam napravila sve u svojoj moći da obitelj održim na okupu. Ali nije išlo", otkrila je Ana, dodajući da je s troipolgodišnjim sinčićem Tomom ostala živjeti na istoj adresi.

Čitajte i: Ženski vikend sestara Zaninović: Ana i Lucija s kćerkicom prošetale zagrebačkom špicom, muževi i sinovi 'ostali' u Splitu

image
Vjenčanje Ane Zaninović
SASA BURIC/CROPIX

Ana Zaninović i Duje Đapić vjenčali su se nakon dugogodišnje veze i to samo mjesec dana nakon Lucije, a blizanke su i svadbeno veselje imale na istom mjestu - u splitskom hotelu Park. Dvije godine mlađeg Duju, koji je u Londonu diplomirao ekonomiju, Ana je upoznala u teretani u sklopu splitskog taekwondo kluba Marjan. Njihov Toma došao je par mjeseci nakon vjenčanja i to iste zime kad je prvo dijete rodila i njezina blizanka Lucija.

Linker
16. travanj 2024 15:37