SUPRUGA NAŠEG VRATARA

Ana Šego navija iz Montpelliera do kojeg je stigla vozeći 1800 kilometara: ‘Dečki su tek počeli!‘

Nakon što je njen suprug zasjao u rukometnoj utakmici s Katarom, iz Francuske nam se javila ponosna Ana Šego.

Iako je zbog ozljede nožnog zgloba bilo upitno hoće li uopće nastupiti na Svjetskom rukometnom prvenstvu 2021. u Egiptu, vratar Marin Šego (35) u jučerašnjoj je utakmici protiv Katra pokazao da je i dalje nezaustavljiv. U ključnim je trenucima susreta skinuo čak četiri sedmerca i ponovno postao miljenik nacije.

- Nisam branio više od mjesec dana, sve je OK, noga ne popušta, a nadam se da će tako i ostati. Žao mi je što niste ovdje uz nas. Navijajte uz male ekrane, a mi ćemo vas razveseljavati - poručio je hrvatskim navijačima. U Egiptu, nažalost, nisu njegovi najvatreniji navijači: supruga Ana (36) i njihovo troje djece Lucija (11), Jakov (9) i Petar (5) koji su nam se nakon odlično odigrane Šegine utakmice javili iz Francuske - točnije grada Montpelliera za čiji rukometni klub Marin igra već dvije godine.

image
Ana je s djecom do Francuske putovala 1800 kilometara - automobilom.
Privatni album

Zbog početka škole morala sam se s djecom iz Međugorja vratiti u Francusku.

- Putovali smo automobilom 1800 kilometara jer su nam letovi bili otkazani. Zbog strogih epidemioloških mjera, u Egipat se, nažalost ne može, a zbog pandemije i dečki igraju u čudnim okolnostima. Tek su počeli, zapravo! Nadam se uvijek najboljem. Privatno sam veliki pozitivac, pa tako i u sportu – rekla nam je Ana, inače ekonomistica i Marinova životna suputnica još od srednje škole.

image
Par je sretan što im djeca znaju nekoliko svjetskih jezika.
Privatni album

- Ana je moja najveća podrška, moja ljubav i moj psiholog, a često mi treba da me sasluša i razumije. Da nije tako, ne bismo stvorili veliku i veselu obitelj – rekao je svojedobno Marin Šego za Gloriju.

image
Ana Šego uvjerena je da se naši reprezentativci tek zagrijavaju za sve što ih čeka na prvenstvu.
Privatni album

Inozemnu karijeru započeo je graditi 2012., prvo je otišao u poljsku Wislu, nakon dvije godine u Kielce - gdje se također zadržao dvije sezone - a tri je proveo u mađarskom Szegedu. Kako sada igra za Montpellier, djeca nakon poljskog i mađarskog uče i francuski jezik, pa ova obitelj tvrdi da su im djeca postali poligloti, što je i najveće blago koje su im donijela putovanja.

Linker
05. ožujak 2024 22:21