Instagram
SRETNA OBITELJ

Ana Rucner i Vlado Kalember - ljubav koja sve pobjeđuje

Bivši supružnici nerijetko u javnosti daju do znanja da nestankom njihova braka nisu nestali ljubav i poštovanje, a posljednjom objavom na društvenim mrežama zagrijali su srca mnogih.

"Volimo se, ali više ne možemo zajedno" - tako su govorili Ana Rucner i Vlado Kalember kad su se u travnju 2014. godine razveli nakon osam godina braka. Glazbeni par nikad nije skrivao da je njihov odnos nakon razvoda itekako blizak, na radost sina Darijana.

Njihov veliki dječak danas je proslavio 11. rođendan, a fotografijama prave obiteljske idile Ana se pohvalila na svom Instagram profilu.

Sve do 2006. godine danas 64-godišnji Vlado Kalember u društvenim je krugovima slovio kao zakleti neženja. Ipak, njegovo je srce tad osvojila 30 godina mlađa violončelistica i već godinu dana nakon upoznavanja par se u strogoj tajnosti i oženio.

Sreći glazbenika nije bilo kraja kad je nakon nekoliko mjeseci na svijet stigao njihov sinčić Darian, čiji su roditelji svojim postupcima i odnosom omogućili da njegovo djetinjstvo ničime ne bude ugroženo zbog njihovog razlaza.

Koliko u njihovom odnosu ima iskrene ljubavi i poštovanja dokazuju i česta druženja, pa i profesionalne suradnje.

Primjerice, ovog je ožujka Ana održala spektakularan koncert u zagrebačkom HNK, a u jednom joj se trenutku na pozornici pridružio Vlado. Dirljiv trenutak izmamio je osmijehe svih prisutnih, a violončelistica ga je naglasila porukom upućenom sinu: "Sine, ne znam točno gdje si, ali želim ti reći da te volim, i da nisam jedina koja te voli na takav način. Tu je i tvoj predivni otac". Otpjevavši u duetu s Vladom pjesmu "To love somebody", svima, a ponajviše svom djetetu, dala je do znanja koliko privrženosti i dalje postoji među bivšim supružnicima.

Linker
13. travanj 2024 01:01