Lijepa na mamu

Ana Kurnjikova otkrila preslatku slavljenicu: Tenisačica ponosno pokazala najmlađu kći

Ruskinja i Španjolac u vezi su od 2001., a osim male Mary imaju i trogodišnje blizance - sina Nicholasa i kći Lucy.

Njih dvoje često nazivaju i najljepšim parom, poznato je da su godinama u skladnoj vezi, a bivša tenisačica Ana Kurnjikova i pjevač Enrique Iglesias ovih su dana imali poseban razlog za slavlje. Njihova najmlađa kći napunila je godinu dana što je ova Ruskinja iskoristila kao povod te je pokazala slatku slavljenicu na Instagramu. Malena Mary neodoljivo je pozirala mami, koja je veliki prvi rođendan odlučila zabilježiti, uz fotografiju napisala je samo broj "1" i ostavila emotikon srca.

Čitajte i: Tek smo doznali da je trudna, a već je rodila: Tu su tajnu željeli skriti, no netko nije mogao 'držati jezik za zubima'

Ana je uskoro objavila i video na kojem ona i malena Mary razgovaraju, dok sjede na verandi pored vode. Kurnjikova je s kćerkicom razgovarala i na engleskom i na ruskom. Prvo ju je na engleskom pitala što je to. Zatim je pitanje ponovila i na ruskom. Malena je samo oduševljeno pljeskala ručicama. "Ženski razgovori", uz video je napisala Ana.

Veselo i živahno u obitelji

Anna i Enrique imaju i blizance Nicholasa i Lucy, koji su sredinom prosinca napunili tri godine. U prijašnjim razgovorima za medije španjolski pjevač povjerio se kako je dolazak najmlađe sestre kod blizanaca prošao jako dobro, a stariji brat i seka vole to što su dobili bebu u kući.

Čitajte i: Nitko nije ni znao da je trudna: Anna Kurnjikova i Enrique Iglesias dobili su blizance i odabrali tradicionalna imena

"Dvije godine razlike je među njima, tako da sam se malo bojao. Nisam znao kako će reagirati. U kući imamo i dva psa, tako da je stanje pomalo kaotično. Kada smo prvi puta donijeli Mašu doma, samo mi je bilo u glavi kako će svi reagirati", kazao je nakon rođenja najmlađe kćeri Iglesias.

Kurnjikova i Iglesias vezu su započeli krajem 2001. nakon što je ona glumila u njegovom video spotu za pjesmu "Escape". U svojoj vezi svih tih godina bili su vrlo privatni i rijetko su iznosili detalje u javnost, poznato je da su investirali u zajednički luksuzni dom vrijedan 20 milijuna dolara, koji je izgrađen na privatnom otoku u Miamiju na Floridi.

Linker
24. travanj 2024 02:21