Davor Matota
preslatko

Ana Jelušić puca od ponosa: Njezina princeza tek je prohodala, a već skija (ima i dokaz)

Ana Jelušić Black objavila je vrlo sladunjavu objavu na koju je svojim pratiteljima stavila i upozorenje, jer jednostavno nije mogla odoljeti.

2019. godina bivšoj skijašici Ani Jelušić Black i njezinom suprugu Travisu Blacku ostat će zauvijek u predivnom sjećanju. Već na samom njezinom početku 8. siječnja stigla je kruna njihove ljubavi - kći Nina. Nedavno je malena proslavila godinu dana, a za Valentinovo Ana je objavila fotografiju zbog koje su se mnogi topili od emocija. Na njoj njezina kći Nina uz tatu već stoji na skijama.

"Voljela sam te i prije, ali sada te volim i malo više", stavila je Ana i naglasila svoju ljubav brojnim hashtagovima #MyValentine #GirlDad #BabySkier #SkiBeforeYouWalk.

Ana je u nedavnom intervjuu za Gloriju rekla kako gotovo svakodnevno razgovara s Janicom Kostelić, čiji sinčić Oskar je Ninin vršnjak - od nje je stariji svega sedam dana.

"S Janicom se inače redovito čujem i kao sve mlade mame izmjenjujemo anegdote, brige i zadovoljstva koje majčinstvo nosi", izjavila je Ana Jelušić Black, koja se sa suprugom vjenčala u rujnu 2016. u svom rodnom gradu Rijeci. Svake godine na datum svog vjenčanja s Travisom se fotografira u vjenčanici, što joj je najljepša uspomena na tu svečanost, ali i podsjetnik kako se članovi njezine male obitelji s godinama mijenjaju.

Linker
23. travanj 2024 17:05