Tea Cimas / CROPIX
BLAGDANSKA IDILA

Ana Jelušić ima neodoljiv trudnički outfit koji nas je baš nasmijao

Bivša skijašica Ana Jelušić pokazala je idiličnu blagdansku atmosferu iz svog doma. Simpatični bračni par pozirao je kraj svog TV kamina u neodoljivom outfitu i svima poručio da odbrojavaju sitno do dolaska prinove.

Ana Jelušić (31) nekada je osvajala postolja i medalje, a sada se radije drži svog toplog doma. U rujnu je obznanila da ona i njezin suprug Travis Black očekuju prinovu nakon dvije godine braka, a par sada, u zadnjim danima njezine trudnoće, uživa u blagdanskoj atmosferi. Njihova fotografija mnoge je oduševila: Ana je pokazala svoj pozamašan trudnički trbuh i dosjetila se kako ga dodatno istaknuti.

Odjenula je bijelu majicu s motivom snjegovića, a njezin trudnički trbuščić savršeno se uklopio u njegovo "tijelo", dok je suprug Travis imao božićnu kapicu i prigodni džemper.

Instagram

Marketinški menadžer u Međunarodnom olimpijskom odboru u Švicarskoj i bivša alpska skijašica Ana Jelušić upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a zaručili su se, otkrila je, jedno jutro dok su bili odjeveni u pidžame. Par se vjenčao prije dvije godine da bi Ana u rujnu potvrdila kako je punih šest mjeseci uspjela skrivati svoju trudnoću i da im prinova stiže u najljepše doba godine.

Linker
25. travanj 2024 12:35