SAMO NJIHOV DAN

Ana i Anja Šovagović: Kći i mama u opuštenom druženju na špici

Kći glumačkog para Anje Šovagović Despot i Dragana Despota vjerna je pratnja svojoj mami na raznim javnim događanjima, no obiteljski duo najljepše trenutke ipak provodi u ležernom druženju.

Kad kćeri porastu, često postanu najbolje prijateljice svojih mama. Čini se kako je to slučaj i u obitelji uspješnog glumačkog para Šovagović – Despot, jer 23-godišnju Anu posljednjih godina sve češće viđamo u maminom društvu. Glumica kao i uvijek besprijekorno uređena od glave do pete i njezina kći u nešto ležernijem mladenačkom izdanju prošetale su špicom, a sudeći po vrećicama u njihovim rukama, slobodan su dan iskoristile za ono u čemu mame i kćeri najviše uživaju – zajedničkom šopingu.

Spica / Zagreb 29.09.2017. / foto: Davor Matota / Anja Sovagovic Despot i kcer Ana

Spica / Zagreb 29.09.2017. / foto: Davor Matota / Anja Sovagovic Despot i kcer Ana
Davor Matota
Anja Šovagović Despot i kći Ana

Ana Despot studentica je francuskog i engleskog jezika na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a prošle je godine započela i studij Animiranog filma i novih medija na Akademiji likovnih umjetnosti.

Uz predano studiranje, svestrana 23-godišnjakinja gaji i posebnu ljubav prema glazbi. Članica je akademskog zbora Concordia discors, a prije nekoliko godina s mamom je snimila duet te nastupila na jednom domaćem glazbenom festivalu. Bez obzira na roditeljsko poticanje da upiše Muzičku akademiju, Ana je otišla drugim putem, a svojim si talentom omogućila divan hobi.

Linker
18. travanj 2024 12:51