Saša Burić
NOVA GLORIA DONOSI:

Ana Đerek nakon teške ozljede: Bojala sam se zaspati jer sam bila sigurna da se neću probuditi

Nakon dvomjesečne stanke zbog potresa mozga splitska gimnastičarka Ana Đerek ponovno je u vrhunskoj formi: za dva svjetska kupa spremni su trikoi koje sama dizajnira, a za slobodno vrijeme - lepršave haljine i hlače širokih nogavica

Splitska gimnastičarka Ana Đerek (19) prava je cura s mora: kupanje i sunčanje omiljena su joj razonoda, a najbolje joj pristaju lepršave haljine i atraktivni kupaći kostimi. No, ovo će ljeto provesti u sportskim trikoima jer je već u rujnu čekaju dva svjetska kupa. Za najbolju hrvatsku gimnastičarku bit će to prvi veliki ispit poslije njezine najsjajnije zime - kad je osvojila zlato na Svjetskom kupu u Bakuu - te dvomjesečne stanke.

Od travnja, kad je pala na treningu i zadobila ozbiljan potres mozga, Ana se nije natjecala - no sad je opet u vrhunskoj formi. Mlada sportašica koja se školuje za učiteljicu razredne nastave u splitskom klubu Marjan trenira šest dana u tjednu pa je i na snimanje za Gloriju stigla izravno s treninga. U razgovoru za novi broj magazina Gloria osim o modi govori i o povratku u gimnastičku dvoranu, važnim događajima koje je zaboravila nakon pada, oporavku od ozljede i ljubavi.

Novi broj magazina Gloria možete pronaći i u paketu s raskošnim prilogom Gloria delicije po cijeni od 20 kuna!

Linker
05. travanj 2024 16:30