TUŽBALICE

Američki reper o pravoj ljubavi: Najvažnije pjesme posvetio je djeci i bivšoj ljubavi

Kanye West svoj je jedanaesti studijski album ‘Donda 2‘ s čak 22 pjesme objavio na platformi Stem Player i nije dostupan na drugim komercijalnim servisima.

Svoj novi album "Donda 2" američki reper Kanye West, koji se potpisuje umjetničkim imenom Ye, predstavio je ovih dana u Miamiju i već na prvo slušanje svima je bilo jasno da su najvažnije pjesme na njemu posvećene njegovoj djeci, bivšoj supruzi Kim Kardashian i njezinom novom partneru Peteu Davidsonu. Prošlog kolovoza je na svom desetom studijskom albumu "Donda" prvi put progovorio o smrti svog braka s Kim Kardashian, a sad je nastavio u sličnom stilu.

Jedanaesti album otvara pjesmom "Security" u kojoj govori kako se neće dati pretraživati, nego će zaštitare privesti pameti, što su mnogi shvatili kao direktnu poveznicu s nedavnim događajima.

Jednom prilikom su mu čuvari vile u kojoj Kim Kardashian živi s njihovo četvero djece zabranili da uđe u svoj bivši dom sa svojom kćeri North West u kojoj Kanye više nije dobrodošao.

Čitajte i: Još jedan odličan poslovni pothvat: Novu kolekciju Kim Kardashian nosit će američke atletičarke na Olimpijadi

"Najbogatiji sam Crnac na svijetu i otac, ali to ništa ne znači. A njezin novi je unutra u kući, u koju ja više ne smijem niti ući", izjavio je tim povodom Ye optuživši bivšu da ga je namjerno isključila s rođendanskog partyja njihove četverogodišnje kćeri Chicago.

"Doma sam i neću se dati pretresati, nego ću tvoje osiguranje izložiti riziku dok gologuzi u kuhinji sprema griz...", opjevao je tu situaciju na novom albumu.

Čitajte i: Kim Kardashian zaradit će i na krahu četvrtog braka: Razvod vrijedan 2,2 milijarde dolara postaje TV show

U pjesmi "Flowers" dragoj, pak, poručuje da zadrži cvijeće koje je masno platio, a poznato je kako je Kim Kardashian za Valentinovo poslao kamionet krcat ružama, dok u pjesmi "True Love" izražava svoje nezadovoljstvo oca koji premalo vremena provodi s djecom. Kad dolazi po njih osjeća se, kaže, kao da ih privremeno posuđuje, pa im poručuje da prokopaju tunel do njegovih vrata gdje je svjetlo za njih stalno upaljeno. U završnim stihovima te pjesme Ye poručuje da "tata nije otišao, te da prava ljubav ne bi smjela biti toliko komplicirana".

Linker
20. travanj 2024 17:52