Chloe Sevigny i Siniša Mačković krajem kolovoza 2019. uhvaćeni su prvi put zajedno
 BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Stiže beba!

Američka glumica prvi put trudna u 46. godini života: Zaveo ju je markantni Siniša Mačković

Proslavljena glumica trudna je prvi put u 46. godini života. Chloe Sevigny dijete čeka sa Sinišom Mačkovićem.

Američka glumica Chloe Sevigny (45) čeka svoje prvo dijete. 45-godišnja glumica navodno je u petom mjesecu trudnoće, a bebu čeka s ravnateljem Karma Art galerije u New Yorku, Sinišom Mačkovićem. Iako se o trudnoći nije oglasila na društvenim mrežama, TMZ je objavio fotografiju glumice u uskoj haljini, izraženog trbuščića koji je Siniša tijekom njihove šetnje mazio.

Kad se glumica osvrtala na 2019. godinu, zahvalila je svim suradnicima i prijateljima na svemu, a potom je dodala i da joj je godina bila plodonosna. Chloe i Siniša prvi put su fotografirani zajedno u kolovozu 2019. godine, no koliko su zaista zajedno - nije poznato.

Inače, Chloe je prije četiri godine za W Magazine izjavila da svoj mladolik izgled duguje činjenici da nema djecu. "Mislim da je stvar u tome što još nemam djecu", između ostalog je ispričala Sevigny u tadašnjem intervjuu. Ipak, čini se da je kroz dvije godine prestala razmišljati na taj način. Kad je 2018. ponovno pričala o djeci, otkrila je da i dalje nosi neku odjeću koju je nosila u srednjoj školi. Dodala je tada da bi voljela ubrzo postati majka djevojčice.

Kada je u njezin život ušao markantni Siniša, rođen u Zagrebu, očito je Chloe donijela definitivnu odluku da se ostvari kao majka.

New York, NY  - *EXCLUSIVE*  - Chloe Sevigny and her boyfriend Sinisa Mackovic are seen out in Manhattan. The duo crowd under an umbrella as they brave the rain together.

BACKGRID USA 30 DECEMBER 2019, Image: 490417394, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Chloe Sevigny i Siniša Mačković u šetnji New Yorkom

Linker
25. travanj 2024 10:30