Instagram
SUNCE, MORE I LJUBAV

Amar i Alma Bukvić: Najzgodniji par na plaži

Popularni hrvatski glumac i njegova lijepa supruga sa sinčićem uživaju u posljednjim danima ljeta koje provode na Makarskoj rivijeri.

Nakon što je s predstavom Gospoda Glembayevi gostovao na Dubrovačkim ljetnim igrama, Amar je drugu polovicu kolovoza u potpunosti posvetio svojoj mladoj obitelji. Par svake godine uživa na nekoliko istih lokacija – Makarskoj, Braču i Dubrovniku, gdje se trude upiti svaki trenutak zajedničkog ljetovanja. Po povratku u Zagreb očekuju ih nove radne aktivnosti, no imaju se i čemu radovati – njihovom obiteljskom gnijezdu kojega su početkom godine s puno ljubavi uredili.

No, do povratka u zagrebačku rutinu, prijatelje i obožavatelje obavještavaju o sretnim ljetnim trenucima. Danas su tako na njihovim Instagram profilima osvanule fotografije na kojima uživaju sa svojim dječakom.

#svatkonasvojojplaži #svatkousvomfilmu

A post shared by Alma Vukicevic Bukvic (@lil_almich) on

Zgodni, preplanuli i sretni, PR stručnjakinja i glumac koji su u braku su od 2014. godine zaista opravdavaju mišljenje koje vlada u ovdašnjim društvenim krugovima, a to je da slove za jedan od najstabilnijih i najzaljubljenijih mladih parova javne scene. Njihovu je sreću u ožujku 2015. godine zapečatilo rođenje sinčića Amana.

Linker
24. travanj 2024 14:48