OBITELJSKA ZABAVA

Amal je izgledala senzacionalno u bijeloj haljini, fotografi ulovili i nježni poljubac

Američki glumac George Clooney ponovno se iskazao kao dobar domaćin kad je u goste u njegovu vilu na jezeru Como stigla obitelj njegove supruge Amal Clooney.

Fotografije kao i uvijek govore više od riječi i definitivno potvrđuju da se George i Amal Clooney vole jednako strastveno kao i prvog dana. Na obiteljskoj zabavi na jezeru Como, gdje slavni holivudski glumac, producent i redatelj posjeduje luksuznu vilu, ugostio je članove obitelji svoje supruge i ponovno se iskazao kao fenomenalan domaćin.

image

George i Amal Clooney poveli su članove njezine obitelji na večeru i ples u hotelu Grand Tremezzo

MACHETE/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Na večernju zabavu pozvao je punicu Bariju Alamuddin, šogoricu Talu Alamuddin i svoju sestru Adeliju Clooney, te ih brodom prevezao do hotela Grand Tremezzo, gdje su uživali u večeri s talijanskim specijalitetima i plesu.

A pronašao je i pravi trenutak da ukrade poljubac sa suprugom Amal, kojoj ne može odoljeti niti nakon osam godina veze.

Čitajte i: ZBOG INCESTA RICKYJU MARTINU PRIJETI 50 GODINA IZA REŠETAKA?

Georgeu i Amal Clooney zajednički trenuci u njihovim pretrpanim rasporedima su dragocjeni, a ljeto koriste za odmor i zabavu. U Europu su stigli početkom lipnja zbog kupnje imanja i vinograda u Francuskoj, na kojem će proizvoditi svoje vino.

image

Ukradeni poljubac Georgea i Amal Clooney na obiteljskoj zabavi

MACHETE/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA MACHETE/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

George Clooney već ima bogato iskustvo u proizvodnji, promociji i distribuciji dobre kapljice, jer je s Randeom Gerberom, suprugom Cindy Crawford pokrenuo svoj brend tekile, koji dalje promovira, premda je kompaniju prije pet godina prodao za vrtoglavi iznos.

image

Od vile do hotela najbrže se stiže - brodom

MACHETE/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Kako god, od idućeg ljeta svoje će društvo, pa i obitelj svoje supruge častiti i vrhunskim vinom iz svog podruma iz Brignolesa.

Linker
24. travanj 2024 21:43