Profimedia, Backgrid USA
zajedno su jači

Alec Baldwin progovorio o traumi koju je prošao sa svojom suprugom: 'Ona je vrlo mudra žena'

Supruga glumca Aleca Baldwina, 35-godišnja Hilaria Baldwin u travnju 2019. je objavila svoju petu trudnoću, a onda i tužnu činjenicu da je izgubila dijete.

Supruga glumca Aleca Baldwina, 35-godišnja Hilaria Baldwin u travnju 2019. je objavila svoju petu trudnoću, a onda i tužnu činjenicu da je izgubila dijete.

"Nije bilo otkucaja srca na mom današnjem pregledu pa je gotovo... No imam neke prilično snažne i prekrasne otkucaje srca svuda oko sebe. Okružena sam ljubavlju i zbog toga se osjećam vrlo sretnom. Hvala svima koji su me slušali, pružili mi podršku i sa mnom podijelili svoje osobne priče. Zajedno smo jači", napisala je Hilaria Baldwin uz fotografiju na Instagramu na kojoj je u zagrljaju djece i supruga Aleca Baldwina (61).

Na pregledu su liječnici potvrdili strašne sumnje, a o tom teškom razdoblju nedavno je smogao snage progovoriti i njezin slavni suprug Alec Baldwin.

New York, NY  - Alec and wife Hilaria Baldwin arrive at the Tribeca Luncheon in good spirits greeting fans and photographers on his way in.

Pictured: Alec Baldwin, Hilaria Baldwin



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 428387686, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

"Moja supruga je jako svoja. Vjerujem njezinim posudbama jer je vrlo mudra žena. ", rekao je Alec ponosan što mu je supruga povjerila da želi progovoriti o svojoj boli.

Unatoč razlici u godinama od 26 godina, španjolska trenerica i glumac se jako dobro slažu. Ona je američkom glumcu Alecu Baldwinu donijela mir. Zajedno imaju četvero djece; najmlađeg Romea, imaju četverogodišnju Carmen Gabrielu, trogodišnjeg Rafaela Thomasa te dvogodišnjeg Angela Charlesa.

Linker
26. travanj 2024 11:08