JLP
Teški dani

Alec Baldwin je operiran, trudna supruga ne odvaja se od njega u bolnici

Teški su ovo dani za Aleca Baldwina i njegovu mnogobrojnu obitelj, no njegova supruga, trudna s njihovim četvrtim djetetom, stalno je uz njega u bolnici.

Alec Baldwin, 59-godišnji glumac koji sa suprugom Hilarijom Thomas odgaja troje male djece te će im se uskoro pridružiti još jedan član, operirao je kuk. Da mora na ugradnju umjetnog kuka, Baldwinovim je obožavateljima objavila njegova supruga Hilaria, i to u utorak, noć prije operacije. Javila se i odmah nakon operacije, te na Instagramu napisala: 'Hvala svima na lijepim željama. Znam koliko od vas strepi kada će i kave novosti čuti. Ovdje smo došli jako rano, operacija je prošla dobro. Bit ću uz njega tijekom oporavka'.

Osim Hilarije, za Baldwinovo zdravlje strepe njegova djeca: četverogodišnja Carmen, dvogodišnji Rafael i maleni Leonardo, koji ima svega 16 mjeseci. Iz prijašnjeg braka, onog s Kim Basinger, Alec ima još jednu kćer, 21-godišnju Ireland.

Glumac je u medijima često izjavljivao da je potpunu sreću doživio tek u drugom braku s 26 godina mlađom Hilarijom Thomas, instruktoricom joge španjolskih korijena.

Instagram
Alec Baldwin sa suprugom i djecom

Linker
25. travanj 2024 19:43