Dali sve od sebe

Albinin tim otkrio što se događalo iza kamera: ‘Ništa joj nije bilo teško, razočarani smo, ali ponosni‘

Iako nisu prošli u finale, hrvatska delegacija u Nizozemskoj ostaje do nedjelje. Rezultat su prihvatili profesionalno i ‘sportski‘, Uršula Tolj za Gloria.hr komentirala je kratko što se dogodilo s nastupom Albine Grčić.

Euforija koja se podigla oko naše ovogodišnje predstavnice na Eurosongu, Albine Grčić, (22) dugo nije viđena. Otkako je naša ekipa otišla u Rotterdam prije više od 10 dana, u zemlju su stizale samo dobre vijesti i optimistične poruke, posebno je ponosna bila i Uršula Tolj (48), Head of Delegation, odnosno šefica hrvatske delegacije na ovogodišnjem Eurosongu.

Taj niz euforičnih poruka prekinuo je rezultat na kraju polufinalne emisije, kada je postalo očito da Hrvatska nije među 10 zemalja koje nastavljaju natjecanje zemlju, regiju i ostatak Europe potopio je val nezadovoljstva. Šefica hrvatske delegacije otkrila je za Gloria.hr kakva atmosfera nakon svega vlada oko Albine.

Pogledajte video

"Jedino što možeš na bilo kojem natjecanju napraviti jest da daš sve od sebe. A svi smo doista dali sve od sebe. Cijela je ekipa radila i pripremala nastup od završetka Dore do Eurosonga, Albina je pokazala izniman talent, veliki je radnik, shvaća što je šoubiz i iza svjetla reflektora, ništa joj nije bilo teško. Razočarani jesmo ali smo i ponosni a dojam je da je i cijela Hrvatska ponosna a to je na kraju najvažnije. Pred Albinom i dečkima je velika budućnost i za njih ne brinem", rekla je Uršula Tolj za Gloria.hr.

Čitajte i: ‘Albina je rođena zvijezda, nije fascinirana veličinom pozornice! Osjeća se da ovaj put možemo puno više‘

Čitajte i: Albina zapalila društvene mreže! Ljudi iz cijelog svijeta zazivaju pravdu, oglasio se i premijer

Usijane društvene mreže

Društvene mreže preplavile su razne teorije, pokrenuta je peticija da Albina ipak nastupi u finalu, no sudeći prema izjavama i objavama naše ekipe, njih nije zahvatila malodušnost. Kako je otkrila Uršula Tolj, u Hrvatsku se vraćaju u nedjelju, što znači da će ostati u Nizozemskoj i za finale.

"Albina je rođena zvijezda, nije fascinirana veličinom pozornice, sve je probe odradila vrlo profesionalno i bez greške. Jako je vedra i vesela, a u isto vrijeme odgovorna. Intervjue odrađuje sa smiješkom, na odličnom engleskom, ali i španjolskom jeziku", kazala je Tolj uoči polufinala za Gloria.hr.

Linker
19. travanj 2024 09:25