STALA NA KRAJ HEJTERIMA

Albina konačno zatvorila priču nakon Eurosonga: ‘Zbog iskustva neke kolege ne mogu poštovati kao ljude‘

Popularna domaća pjevačica Albina Grčić odlučila se osvrnuti na negativne komentare s kojima se povremeno susreće. Nakon što je odgovorila na jedan od njih, spomenuvši neke naše glazbenike u negativnom kontekstu, u kratkom razgovoru za Gloriju.hr objasnila je što je zapravo mislila.

Gotovo tri mjeseca od ispadanja Hrvatske u polufinalu Eurosonga, komentari na račun predstavnice Albine Grčić ne prestaju. Iako je više pozitivnih nego onih negativnih, mlada pjevačica se putem Twittera osvrnula na jedan negativan komentar kako bi konačno zatvorila tu priču.

Između ostalog, gospođa koja stoji iza zlobnog komentara postavila je Albini pitanje o tome "što joj daje za pravo da komentira kako nema veze što se nije plasirala čak ni u polufinale te da je najbolja izvođačica u Hrvatskoj u posljednjih 15 godina" uspoređujući ju pritom s domaćim pjevačima - Jacquesom Houdekom, Ninom Badrić i Frankom Batelić koje redom smatra boljima od Albine.

image
Albina je odučila stati na kraj zlim komentarima.
DARKO TOMAS/CROPIX

Čitajte i: Doris Dragović imala je pravi instinkt! Albina Grčić pobijedila na Dori, predstavljat će nas na Eurosongu

"Nisam se plasirala u finale i život ide dalje - ne volim živjeti na staroj slavi i samo razmišljam o budućim projektima i kako raditi na sebi", komentirala je Albina na Twitteru, a osvrnula se i na usporedbe napisavši:

"Pjevače kao Nina i Jacques poštujem u kontekstu glazbe, ali imala sam iskustvo zbog kojeg neke od njih naprosto ne mogu poštovati kao ljude", dodala je Albina referirajući se time na negativno iskustvo na Dori s Ninom Kraljić.

image
Albina je napisala prvi tekst na hrvatskom koji joj se sviđa.
DARKO TOMAS/CROPIX

"Sto puta sam rekla da je meni Nina "wow" vokal i uvijek će biti. To ne želim i ne mogu nikako osporiti. Međutim, to što sam doživjela od nje mi daje svako pravo komentirati da to nije osoba za koju mislim da je na mjestu", objasnila nam je Albina nakon što su mnogi iz konteksta pogrešno shvatili kako je riječ o Nini Badrić.

Naučila je nositi se s negativnim komentarima

Iako Albina kroz komentare drugih prima puno više podrške nego negativnih kritika te se nema potrebu referirati na svaki komentar, do prije godinu dana se puno više zamarala oko zlih jezika, priznala nam je. Nije znala kako se nositi s takvim komentarima, no s obzirom na to da je u kratkom roku stekla veliku slavu i prošla kroz pozitivne i negativne strane glazbene scene, naučila je nositi se s obje strane života pjevačice pa iza zlobnih komentara vidi iskompleksirane ljude koji nisu zadovoljni svojim životima.

Čitajte i: Jedna od favoritkinja: Albina Grčić otkriva koja joj je glazbena diva najvatrenija navijačica

Pozitivne reakcije kao dodatna motivacija

Ovim kratkim osvrtom, Albini je bio cilj zatvoriti priču koja se stalno vrti u krug upravo zato što gleda naprijed i jednostavno ne voli živjeti na staroj slavi. Osim što je nedavno izdala novu pjesmu za koju joj svakodnevno pristižu brojne pozitivne reakcije, neki dan je napisala prvi tekst na hrvatskom koji joj se sviđa.

"Uvijek sam govorila ne želim forsirati dok mi ne dođe, ne želim da to bude nešto isforsirano. Jednostavno sam čekala pravi trenutak i čim sam izbacila novu pjesmu i vidjela hrpu pozitivnih reakcija unatoč tome što sam znala da je pjesma ne engleskom i španjolskom te da kod Hrvata možda neće tako lako proći, to mi je dalo dodatnu snagu i motivaciju za dalje", objasnila je Albina koja je zadovoljna napisanim tekstom te jedva čeka izdati novu pjesmu za što ju podrška obožavatelja uvelike motivira.

Linker
19. travanj 2024 21:51