veselje

‘Ajmo u teretane‘: Naši poznati jedva dočekali da im se otvore fitness centri, odmah prionuli na vježbanje

Nakon više od dva mjeseca došlo je do popuštanja mjera koje su donijele ponovno otvaranje teretana, uz poštivanje epidemioloških preporuka. Od ponedjeljka je ponovo moguće vježbati u zatvorenom - to su jedva dočekali neki naši poznati i odmah se javili iz svojih omiljenih vježbališta.

Popuštanje epidemioloških mjera koje nam je od ovog tjedna donijelo i otvaranje teretana neki naši poznati jedva su dočekali. Među njima je i glumac Slavko Sobin, koji je odlučio detaljno izvještavati o svemu što će idućih dana vježbati. Iako je Sobin bio aktivan tijekom zime, šetnje prirodom i vježbe na otvorenom, ipak mu ne mogu zamijeniti vježbe pod stručnim okom trenera na profesionalnim spravama.

Zato je Slavko, odlučio svakog dana ovog tjedna objaviti koje sve vježbe izvodi. U utorak je bio red za prsa i tricepse, trener koji mu osmišlja vježbe je Saša Škare, a teretanu u Branimir centru nazvao je svojim drugim domom.

"Sve radim u super setovima, četiri serije po 10 do 12 ponavljanja... Dođite nam da se motiviramo međusobno. Pa idemo", napisao je Slavko uz video svog vježbanja. Uz to je detaljno nabrojao koje vježbe taj dan izvodi.

Čitajte i: Punjenje baterija na snijegu: Naši poznati zgrabili, sanjke, skije i tople jakne te uživali na domaćim lokacijama

Ženska snaga u teretani

No, nije Slavko jedini marljivi vježbač koji je dočekao otvaranje teretana. Radijska i televizijska voditeljica Tatjana Jurić pozirala je uz svoju trenericu Margaretu Marković, već u ponedjeljak, čim su se teretane otvorile.

"Ajmo ljudi, nema više isprika, teretane su opet otvorene. Neće se ovakvi mišići kakve Margo ima sami od sebe izgraditi!", poručila je nasmijana Tatjana.

Čitajte i: Poznate Hrvatice uživaju na snijegu, Nevena otkrila i manju nezgodu na planini: ‘Mak oprosti, ovo je hit‘

Bivša voditeljica, sada PR savjetnica i još uvijek fitness guru Renata Sopek također je jedva dočekala povratak među sprave za vježbanje.

"A što reći.. Dočekali smo", kratko je poručila Renata uz selfie iz teretane. S tog mjesta Sopek bi se često 'javila' svojim pratiteljima, tako je prije zatvaranja fitness centara otkrila i da joj nije teško odvježbati naporan trening čak ni kasno navečer.

Linker
20. travanj 2024 06:28