video dana

Ajme što joj je priredio! Tatjana Jurić nije mogla doći do daha od smijeha, a za sve je kriv voljeni muškarac

Voditeljica trenutno uživa na moru, iako bez svoje ljubimice Jackie, no trudi se ostati vesela i pozitivna. U tome joj definitivno pomaže njezin otac svojim simpatičnim i spontanim potezima.

Televizijskoj i radijskoj voditeljici Tatjani Jurić proteklih nekoliko mjeseci nije bilo lako. Naime, njezina ljubimica s kojom je bila nerazdvojna, bostonska terijerka Jackie, iznenada je uginula, što je Tatjani slomilo srce.

Ipak, u golemoj tuzi uvijek se nađe lijepih i veselih trenutaka, a jedan je Tatjana podijelila na svom Instagram profilu. Glavni akter bio je njezin tata Ivan kojeg je snimila kako sam sebe zove na fiksni telefon da vidi radi li.

"Pa ja bolji video u životu neću snimit! Sam sebe zove na fiksni da vidi radi li! Dame i gospodo, ćaća Jurić!", napisala je Tatjana između epizoda nezaustavljivog smijeha.

Čitajte i: Tatjana Jurić o pregolemoj tuzi: ‘Pojma nemam kako podnijeti ovu prazninu. Ne znam hodati, a da se ne osvrćem‘

Tatjana se spontanom potezu svog oca nije mogla prestati smijati, a u jednom trenutku je rekla kako će se "ugušiti od smijeha".

Na kraju je pitala tatu "Jel‘ radi telefon?", na što joj je on kroz smijeh odgovorio: "Šljaka, šljaka!".

Voditeljica je prije nekoliko dana otkrila da je na moru, u rodnom mjestu svog oca blizu Šibenika, te je podijelila staru fotografiju na kojoj njezina Jackie odmara kod bazena.

"Prvi put ovdje bez svoje Jackie. Posvuda je!", napisala je Tatjana kojoj sjećanje na Jackie nikada neće izblijediti.

"Kažu, kad pas izabere tebe, to je posebna misija koju to biće ima, a ja sam to osjećala svaki, ali svaki dan. I da smo dobile još vremena zajedno, opet bi bilo premalo. Ne bih se usudila tražiti ni dana više, jer ta spona koju smo nas dvije imale, to je nešto što me smiruje kad me trbuh onako mučno zaboli dok je tražim gdje je, a nje oko mene više nema. Znate onaj film Njegova mračna građa kad svatko ima svoju animalnu dušu koja hoda s njima, uz njih, oko njih. Ako njoj naudiš, ni njima nije dobro. E, to je meni moja Jack bila. Jack je jednostavno bila - moja duša. Način na koji me ta mala, dobra duša oblikovala u ovih 14 godina, podrška i utjeha koju mi je dala! Upoznala sam razne tuge i praznine, ali ovaaaa, ljudi moji, ova je tuga… Ne pronalazim joj riječ i stalno mislim da sam joj trebala dati više, da sam je trebala zaštititi bolje! Baš zbog njihove nevinosti, zbog njihove nježnosti i dobrohotnosti… Zato toliko boli", napisala je voditeljica nakon što je Jackie uginula.

Inače, u posljednje dane svog života terijerka je slabo čula i vidjela, a nedugo prije nego je uginula, pala je u hladnu rijeku Krku u Skradinu. Tatjana je tada odmah skočila za njom da je spasi, nimalo ne oklijevajući. Što reći, to je ljubav!

Linker
18. travanj 2024 07:31